PUPPEROCK på Gamla i Oslo neste helg (10/12)

PUPPEROCK på Gamla i Oslo neste helg (10/12)

Nå skal julen ringes inn for fulle mugger!
Gamle Christiania (Gamla) 10. desember kl 21 åpner dørene for årets tøffeste julefest! Her handler det om damer og rock’n roll! Når gutta kan spille med baller, er det på høy tid at vi lar jentene gi full pupp!
Hovedmålet med dette konseptet er å promotere dyktige jenter i rockeband, og være med på å vise frem den musikalske tyngden og talentene som finnes der ute i et ellers ganske så mannsdominert miljø.

Vi er stolte av å kunne presentere en kick-ass lineup:

DØMT: Spiller hardcore punk / streetpunk / metal /ska med hjerteskjærende tekster og primalskrik og brøling. Egenkomponert og fengende. Hvis du føler for å bli høvla over, er Dømt akkurat noe for deg, men også om du vil synge med på fengende, svingende og melodiøse punklåter. – Du vil få både ståpels og rockefot av denne gjengen! 

DOMENE: Seig, tung og melodiøs rock med feminin touch og nerve! Kombinasjonen av det mørke, tunge og massive, og de melodiøse, finstemte harmoniene skaper et stemningsfylt og suggererende lydbilde som appellerer til publikum fra ulike musikalske leire.

PORRIDGE: Dette er damer som virkelig gir jernet på scenen! Bandet har eksistert i flere år og beveger seg innenfor Punk/ Grønsj /Rock. Nærmere bestemt beintøff, deilig Rock’n roll med hårete & solide riff, barsk & nyanserte komp, toppet med rå energisk & følelsesladet vokal!

PRIKKEDØD: stiller til valg i sjangeren punkrock. Med fengende melodilinjer og tekster på norsk har de både et aggresivt og humoristisk tilsnitt, egenkomponerte låter selvfølgelig! Prikkedød nytes best av et rølpa og bedugga publikum som har sansen for poging, men det er viktig med glimt i øyet – akkurat slik som bandmedlemmene er. 

Dette er juleglede på det aller beste folkens! Kom og rock plass til juleribba!!!!

Mer info: http://www.facebook.com/pupperock / http://www.myspace.com/pupperock.event