TRIPTYKON og ONE TAIL, ONE HEAD til Inferno 2012

TRIPTYKON og ONE TAIL, ONE HEAD til Inferno 2012

TRIPTYKON og ONE TAIL ONE HEAD klare til INFERNO FESTIVALEN 2012!

Celtic Frosts arvtagere TRIPTYKON og ONE TAIL ONE HEAD, fra den nye norske black metal scena, er klare for INFERNO FESTIVALEN 2012!

 

Sammen med BORKNAGAR, ARCTURUS, TSJUDER, ANAAL NATHRAKH, AGALLOCH, ABSU, SOLSTAFIR, WITCHERY, CHURCH OF MISERY, EINHERJER og VESEN tegner 2012 utgaven av INFERNO FESTIVALEN til å bli mørkere og mer ekstrem enn noensinne!

 

INFERNO METAL FESTIVAL har siden starten i 2001 blitt en svart påsketradisjon for metalfans, band og internasjonal musikkbransje med nærmere 50 konserter i løpet av påskeuka. INFERNO tilbyr publikum eksklusive konserter i unike omgivelser med noen av verdens beste ekstrem metal – og eksperimentelle artister: fra nye undergrunns band til etablerte storheter. På INFERNO møtes likesinnede black-packers fra hele verden i Oslo til fire dagers fest, black-metal sightseeing, expo, bransjekonferanser, tattoo, kunstutstillinger, filmgrøss og alt den mørke moroa en kan ønske seg! 

 

INFERNO FESTIVALEN ønsker alle velkommen til nok en svart metalpåske i Oslo fra 4.-7. april 2012 – Fire dager og helvetes mange band!

 

TRIPTYKON:

Triptykon er et musikkprosjekt av Thomas Gabriel Fischer, tidligere stiftende medlem av Hellhammer, Celtic Frost og Apollyon Sun.

Fischer annonserte sin avgang fra Celtic Frost i 2008, og kort tid etter kom meldingen om at hans nye prosjekt var kalt Triptykon. Fischer uttalte at musikken skulle være så lik som Celtic Frost som mulig, og materialet til debutalbumet ville være det samme som var planlagt på Celtic Frosts oppfølgeralbum etter Monotheist.

Triptykon slapp debutalbumet Eparistera Daimones I mars 2010. Historie, okkultisme, religiøs fantasime og nihilisme er gjennomgangs tema både musikalsk og i tekstene på skiva. Etter slippet la bandet ut på turnè og Triptykons live-set er jevnt fordelt mellom Celtic Frosts og bandets egne låter.  Dermed er det duket for en konsert av diabolske dimensjoner når Triptykon entrer INFERNO scenen!

http://triptykon.net/

 

ONE TAIL ONE HEAD (OTOH)
Rett fra Norges nye black metal scene i Nidaros kommer OTOH! Med medlemmer fra band som Mare og Celestial Bloodshed har OTOH klart å gi ut to EP’er på Norges kult-label Terratur Possessions. OTOH skaper sine egne premisser samtidig som de hviler på sterke tradisjonelle røtter, utvikler OTOH sitt helt egne, enkle og iskalde lydbilde. Alt i dødens navn og reisen mot evigheten!

OTOH har spredd sin vold og intensitet over hele Europa  og blitt kjent for sine intense live-ritualer som kombinerer atmosfære, rå energi  og aggresjon! Gjør dere klare for det kanskje sinteste stykket svartmetall landet har å by på: Iskaldt, aggressivt og nådeløst fra Nidaros!

http://onetailonehead.wordpress.com/

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2012

Inferno er en internasjonal ekstrem metal festival som arrangeres 4.-7.april, i Oslo. Omtrent 50 konserter avholdes på Rockefeller og John Dee med klubbscener på Blå, Rock In, Victoria Unholy og Revolver. Siden starten i 2001 har festivalen vært med på å styrke norsk metal som sjanger både i inn – og utland og gitt metalfolket en verdifull møteplass med konferanser, expo og fire dager med helvetes bra musikk!

 

BILLETTER: Billettservice/www.billettservice.no Phone: + 47 815 33 133

Festival pass   1.305,-(+avgift), Dagspass   465,-(+avgift), Klubbdag    220,-(+avgift)

www.infernofestival.net / www.facebook.com/InfernoMetalFestival