ALTER BRIDGE – Oslo – Rockefeller

ALTER BRIDGE – Oslo – Rockefeller

Denne kvelden var det duket for to gode band. Rockefeller var ganske godt pakket og klare for rock!!

bsc29.jpg

Black Stone Cherry

Først ut var Black Stone Cherry. De har en god kjerne med fans allerede, men var nok en god del som var der for Alter Bridge og ikke hadde hørt BSC før. Og de fikk seg en real overraskelse, for BSC gir som alltid full gass fra første tone, og denne kvelden var ikke noe annerledes. Man hører elementer fra både AC/DC, Airbourne og Blues i musikken deres, samtidig som dem har sin egen signatur. De var heldige med lyden også og det gjorde nok mye, for folk tok helt av, også undertegnede. De spilte både gamle og nyere sanger. Og det var også mye allsang, ikke minst på "Blame it on the boom boom". Jeg er ganske sikker på at Black Stone Cherry fikk ganske mange nye fans denne kvelden.

AB24.jpg

Alter Bridge

De fleste hadde naturlig nok møtt opp for å få med seg Alter Bridge denne kvelden. De var på langt nær så energiske som Black Stone Cherry, men de oser av kvalitet i alle ledd. Få band kan matche Myles Kennedy’s stemme og Mark Tremonti’s fantastiske gitarspill. Og med et solid komp i bakgrunnen, er Alter Bridge dømt til suksess. Men likevel så var det noe daft over gutta i kveld, selv om man både kunne se og høre at de prøvde. Jeg personlig syns de sleit litt mer med lyden enn BSC gjorde. Men for all del, de leverte likevel varene og folk koset seg. Det var både doble gitarsoloer, allsang og akustisk sang med, så her fikk man alt. Tror både undertegnede og de fleste andre i salen forlot rockefeller med et smil rundt munnen, for det er sjeldent man får oppleve to så gode band sammen på samme scene. Jeg er ikke noe mindre fan av Alter Bridge nå, tvert i mot!