MELISSA HORN – Trondheim – Samfundet – Storsalen

MELISSA HORN – Trondheim – Samfundet – Storsalen

Skepsisen var stor før kveldens konsert med Melissa Horn. Dette er nemlig musikk i den enden av skalaen som jeg ikke tror fungerer spesielt godt live, men som gjør seg best på plate en sen høstkveld med et glass vin i hånden. Men som vanlig tok jeg feil også denne kvelden.

For det fungerte faktisk meget bra fra scenen. Vakkert, melankolsk og stille er de stikkordene jeg endte med på blokken da jeg dra dra Storsalen og det var faktisk så stille at folk i salen hvisket til hverandre, noe jeg aldri tror jeg har opplevd under en konsert før. I hvert fall ikke under en utsolgt konsert i Storsalen på Studentersamfundet. Frøken Horn ble også tydelig rørt da et knippe jenter nede i salen dro igang allsang, noe som etter sigende aldri har hendt før.

Men selv om musikken var av det melankolske slaget var det plass til litt humor fra scenen og alt i alt ble det en fantastisk konsert med ei meget søt jente og et godt backingband.