HOLLOW – Oslo – Elm Street

HOLLOW – Oslo – Elm Street

Hollow er et heavy/groove-metal band med elementer fra thrash, som få år tilbake ble tatt inn i varmen av selveste Ronni Le Tekrø som ville de skulle spille inn plata si hos han, og i tillegg har de varmet opp for TNT gjentatte ganger om jeg ikke husker feil. De består av bl.a Ove og Magnus Mikkelsen Hoel fra Stange i Hedmark, to tvillingbrødre som har vært kjernen i bandet siden de kalte seg Spiders tidlig på ’00-tallet. Mange utskiftninger har blitt gjort siden da, men de har alltid vært bandet slik undertegnede ser det.

De ga ut sin fullengder Dark Thoughts i fjor, til ærlig talt blandede kritikker.

På denne lørdagskvelden i september hadde de leid Elm Street for å tilfredsstille sitt publikum, der flere av de er trofaste er gjengangere. (Petter og Eirik, anyone? 😉 )

De startet like gjerne med «Psychic Strain» fra førsteskiva, som er en gammel slager fra ungguttene. Veldig modig å starte med en slik publikumsfavoritt, men allerede da hadde de publikum i sin hule hånd. Vokalist Magnus stråler som ei sol der han står på scena, og han småfleiper litt med både band og publikum; for en spilleglede! Mange band kan misunne dem den energien! Utover konserten ble det flere låter fra den kommende skiva, og jeg må bare beklage at de låtene kjenner jeg ikke til siden det var første gang jeg hørte dem. Men for noen låter! Jeg er "redd" den nye plata (som også er spilt inn hos Ronni Le Tekrø på Toten, slik førsteskiva ble), kommer til å knuse forgjengeren. Det er bare å glede seg!

En coverlåt ble det tid til også, nemlig Ozzy Osbourne-slageren «Mama I’m Coming Home», til full allsang og god stemning!

For å runde opp, sjekk de ut om de spiller i nærheten av deg. Tror Stange sitter på noe stort, og nå som Return har gitt seg så må jo noen ta opp arven 😉