STEEL PANTHER til Rockefeller (13/3)

STEEL PANTHER til Rockefeller (13/3)

Rockefeller tirsdag 13. mars 2012

 

STEEL PANTHER

 

 


Ved siden av å ha ekstrem underholdningsverdi, er Steel Panther også dyktige musikere, og det levnes ingen tvil om at de behersker både sine instrumenter, stemmebånd og kunsten å sjarmere.  Disse beskjedne, grå rockerne slipper nå sitt andre album, "Balls Out" og i den anledning inntar de Rockefeller 13.mars!

 

Fra å være en kult-legende forbeholdt LAs klubbscener, har Steel Panther nå erobret resten av verden med sitt vanvittige repertoar, og de nyter enorm anerkjennelse fra både fans og presse. Bandet består av Michael Starr (vokal), Satchel (gitar), Lexxi Foxx (bass) og Stix Zadinia (trommer). I Tyskland ble deres forrige album "Feel The Steeel" kåret til beste debutalbum under Metal Hammer Awards – det sier jo sitt. Sammen er de altså dynamitt, og de leverer satirisk, penis-orientert sjåvinisme i beste hair-metal stil: med bleket hår og trutmunn, iført spandex strategisk plassert foran vindtunnell! 

 

Bandet, som har som misjon å spre hardrock og herpes, turnerer senere i år sammen med Mötley Crüe og Def Leppard, og dette albumet, der låtene har titler som "Just Like Tiger Woods" og "It Won’t Suck Itself", gjestes av bl.a. standup-komiker Dane Cook, Chad Kroeger (Nickelback) og Nuno Bettencourt (Extreme). Subtilt? Nei. Infantilt? Jada. Gøy? You bet!

www.rockefeller.no

 


Rockefeller Music Hall. Bill. kr. 270,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.