JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN + ROBYN – Trondheim – Dødens Dal

JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN + ROBYN – Trondheim – Dødens Dal

John Olav Nilsen og hans gjeng var kveldens første headliner og sparket det hele igang med allsang og god stemning. Noe skranglete fremførelse rent teknisk, men det er slik jeg liker det. Lyden var også litt trøblete til å starte med, men dette kom seg i løpet av noen få låter. 60 minutter for en headliner er kanskje litt lite, men når jeg tenker meg om er jeg litt usikker på om bandet egentlig har materiale til å spille lengre, noe som forsåvidt er synd, da dette var god stemning fra første tone.

Så var det Robyn sin tur, og det var nå det virkelig tok av. Det var 75 minutter med sang og dans, både på scenen og fra publikum. Tror aldri jeg har sett så mange danse under en konsert før, og det var tydelig at Robyn var hovedårsaken til at så mange hadde turen til Dødens Dal denne tirsdagen. Utvilsomt høstens foreløpige høydepunkt.

Arrangementsmessig var det forøvrig en glede å oppdage at de hadde lagt duk utendørs for å unngå gjørmesølet som normalt har vært et problem. Men når jeg først er inne på arrangementet bør nevnes at det i Norge faktisk er lovstridig å nekte betaling med kontanter, så løsningen med Cashless som eneste gyldige betalingsmiddel bør vel strengt tatt avvikles?