BON JOVI på Ullevaal Stadion (15/6)

BON JOVI på Ullevaal Stadion (15/6)

Onsdag 15. juni 2011 – Oslo/Ullavaal Stadion

 

BON JOVI

 

UTSOLGT

 

 

BonJovi_1.jpg

New Jersey-gruppa Bon Jovi har solgt over 120 millioner plater på verdensbasis, og har gjennom nesten tre tiår rukket å bli et av verdens mest populære rockeband.

 

Også her til lands har gruppen et svært publikum. Da bandet spilte på Ullevaal Stadion for tre år siden spilte de for over 31 000 fans på en utsolgt nasjonalarena, en publikumsrekord som står den dag i dag. 15. juni, 2011 kommer Bon Jovi tilbake, og stemningen blir nok på ingen måte noe dårligere. Med den ferske samleplaten "Bon Jovi Greatest Hits: The Ultimate Collection" ute, blir allsangfaktoren garantert høy, og arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul lover publikum en folkefest:

– Det er fantastisk at Bon Jovi ville komme tilbake til Ullevål og til den trofaste, norske fansen. Med en konsert kun bygget på høydepunktene i deres legendariske karriere vil nok absolutt alle gå fra Ullevål med store smil om munnen, sier han.

Bon Jovi ble dannet i 1983 og slo igjennom globalt med suksessalbumet "Slippery When Wet" i 1986. Med uimotstålige hits som "Livin’ on A Prayer", "You Give Love A Bad Name" og "Wanted Dead Or Alive" på setlistene, har bandet spilt mer enn 2600 konserter i mer enn 50 land for langt over 35 millioner fans, og har mottatt både Grammy, MTV og American Music Award gjennom deres eventyrlige karriere.

– Musikk markerer milepæler i våre liv, og det er en stor ære og vite at mange mennesker asossierer sangene våre med noen av de mest meningsfulle øyeblikkene i deres egne liv. Vi har vært heldige, som nå har en en fanbase på tvers av generasjoner og kulturelle forskjeller, sier sanger Jon Bon Jovi i forbindelse med lanseringen av den omfattende verdensturneen.

Til Ullevål Stadioen kommer Bon Jovi med et lydanlegg på 800 000 watt, 1000 kasser med turnéutstyr, 804 kilometer kabler, 300 lyskastere og en scene som veier 136 077 kilo. Bare scenen, med det aller siste innen video- og lysproduksjon har tatt over seks måneder å designe. Det er med andre ord duket for en kjempeproduksjon på landskamparenaen i juni, neste år.