KARMØYGEDDON ARCTIC 2011 (15/10)

KARMØYGEDDON ARCTIC 2011 (15/10)

KARMØYGEDDON ARCTIC 2011.

Dette året presenterer vi tre band på Arctic og med en variert meny.

TYR.
…Bandet fra Færøyene som besøkte oss på Karmøygeddon i 2009 med stor suksess. Bandet har nettopp gitt ut deres nye plate "The Lay Of Trym".
http://www.myspace.com/tyr1

INSENSE.
Metalbandet fra Oslo som beskriver musikken sin som en blanding av death, thrash, grindcore og hardcore. Insense har holdt det gående siden 1999 og gav nettopp ut deres nye plate "Burn In A Beautiful Fire" på Tuba Records, de fikk meget sterke anmeldelser i en samlet presse som bl.a Dagbladet 5/6 , Adresseavisa 5/6 , Nrk Lydverket 5/6 & BT 5/6. Bandets siste plate ble også produsert av Daniel Bergstrand (In Flames, Meshuggah).
http://www.insense.no/

DJERV.
Djerv med Agnete Kjølsrud (ex Animal Alpha) på vokal har det siste året for alvor bemerket seg som ett av de nye rockebandene å regne med i Norge. Nå er de klare med debutplaten og det var absolutt verdt ventetiden. Djerv låter annerledes, det er nytt, det er agressiv rock på grensen til metal. Black metal referansene er der, men dette er først og fremst ett klassisk rockealbum. Med Daniel Bergstrand (Meshuggah,In Flames) bak innspillingen og Matt Hyde (Slayer, Monster Magnet) bak miksen er også produksjonen blitt ett kapittel for seg selv.
http://www.myspace.com/djervmusic

PRIS 300 KR.

18 ÅR.

Billetter legges ut for salg TIRSDAG 14 JUNI på
http://www.scanticket.no/