JEFF BECK i Oslo Spektrum (15/6)

JEFF BECK i Oslo Spektrum (15/6)

Onsdag 15. juni 2011 – Oslo/Oslo Spektrum

 

JEFF BECK

+

CINDY LAUPER

 

C.C. NOK  680,-

Fri alder

 

JeffBeck_CindyLauper.jpg

 

En av rockens aller største gitarhelter, Jeff Beck, er på ny klar for å besøke Norge. Den engelske artisten, med snart femti års fartstid i musikkbransjen, er sammen med Jimi Hendrix og Eric Clapton å regne som en av gitar-musikkens aller største fornyere og innovatører. I 2010 slapp han albumet  "Emotion & Commotion" som foreløpig er nominert til hele fem Grammys, og hans konsert på Sentrum Scene i Oslo i november var helt utsolgt. Den 15.juni spiller Beck foran et sittende Oslo Spektrum.

Vi opplevde en enorm pågang på billettene sist, og det er fint å kunne glede alle dem som ikke fikk tak i billett, pluss dem som gjerne vil se ham en gang til. Jeff Beck er en fantastisk gitarist og har de siste årene virkelig revitalisert karrieren sin, noe publikum fikk merke da han var her. Han tok salen med storm, sier arrangør i Atomic Soul, Peer Osmundsvaag.

Jeff Beck startet karrieren i den engelske blues-gruppa The Yardbirds på starten av seksti-tallet, og fikk tidlig ry på seg for å være en oppfinnsom og særegen gitarist. I Jeff Beck Group samarbeidet han blant annet med Rod Stewart og Rolling Stones-medlem, Ron Wood, og han vakte oppsikt med albumene "Truth" og "Beck-Ola" på slutten av sekstitallet.

Hans store kommersielle gjennombrudd kom i 1975 med jazz rock-plata "Blow by Blow", produsert av Beatles-produsent George Martin. Beck har vunnet Grammy -pris hele fem ganger og har gjennom karrieren spilt med artister som Stevie Wonder, Kate Bush, Mick Jagger, Roger Waters, Morrissey og mange, mange fler. Nå har han altså muligheten til å vinne fem nye Grammys for albumet  "Emotion & Commotion" som blant annet inneholder gjestevokal av Joss Stone.

Denne gangen vil vi få se Jeff Beck i en intim og lun setting, med komfortable sitteplasser i Oslo Spektrum. Dette er en opplevelse  en hver musikkelsker burde unne seg, avslutter Osmundsvaag