SOUTHERN DISCOMFORT 2011 med bandslipp

SOUTHERN DISCOMFORT 2011 med bandslipp

 

I et presseskriv fra presseansvarlig Lena Moen kan vi med glede lese følgende nyhet fra Southern Discomfort leiren: Igjen er vi klare for å slippe noen band til årets utgave av festivalen. Tidligere i år var vi stolte av å få presentere ARCTURUS som et av banda på vår scene i år. Og nå vil vi følge opp med;
 
GOATLORD GV9
Ble dannet i det "herrens år" 1997 og spiller old school thrash/black metal. Dette blir deres første konsert på 5 år!
Av de utallige band med navnet Goatlord, er dette utvilsomt det beste. De har bare en 5 spors demo på samvittigheten, som fortsatt skal være mulig å få tak i på nettet til den nette sum av 160kr.
I og med at Blood red Throne er på USA turne, er Osvald og Ivan forhindret i å spille, men fortvil ikke!: gitarister for kvelden blir Leif og ingen ringere enn Tchort aka Terje vik Schei (Carpatian Forest, Green Carnation, BRT, Emperor mf), bassen blir traktert av Julian "the hooligan" aka Julian Skaugvolldal (Flying Crap). På trommer har Simen sin faste plass, og Eirik er selvagt på vokal.
Dette blir fett!! og et gledelig gjensyn.
 
OPUS FORGOTTEN
Dannet i 1994 av Gøran Boman (Carpathian Forest, Neongod, Chain Collector), Tom aksel Hansen og Tor Atle Andersen (Apotasy, Communic, Scariot).
Her snakker vi blodig black metal.. De har gitt tre demoer, 1 ep, 1 singel samt ei splitt plate. Opus Forgotten er kanskje mest kjent for (bortsett fra musikken) sitt blodige og sceneknusende show på Barrock på slutten av 90-tallet.
Dette er første gigen på 10år, og vi forventer at det blir tøft! Gled eder!!
 
LEPROUS
Ble dannet i 2001 på Notodden. Etter noen utskiftninger består nå av fem karer i alderen 18-23 år. Bandet har gjort seg bemerket som backingbandet til ‘Ihsahn’ (også kjent som frontfiguren i det legendariske blackmetal bandet Emperor). Sjangeren bandet opererer i spenner fra progressiv rock, til jazz, til pure metal! Leprous blir sammenliknet med Opeth, Pocupine tree og Arcturus. Bandet har to fullengdere på samvittigheten, hvorav den siste i 2009 – Tall poppy syndrome
www.leprous.net
www.intrometal.com/leprous