JOAN JETT for alle på Sentrum Scene (7/6)

JOAN JETT for alle på Sentrum Scene (7/6)

 
Tirsdag 7. juni 2011 – Oslo/Sentrum Scene

 

JOAN JETT & THE BLACKHEARTS

 

C.C. 340,-

18 år leg plikt i salen
Fri alder på galleriet

 

Hun er en levende legende – en innovatør og en hundre prosent rock n’ roll-stjerne som igjen er aktuell gjennom kinofilmen om hennes tidligere gruppe, The Runaways. Til sommeren kommer hun på besøk til Sentrum Scene og med seg har hun sitt trofaste band, The Blackhearts. Joan Jett, ofte omtalt som "Rockedronningen", er fortsatt en vital rocker med et fantastisk scenetekke og ekte stjernekvaliteter. Siden oppstarten med The Runaways på begynnelsen av sytti-tallet har Jett hatt en lang og innholdsrik karriere, som blant annet rommer noen av rockens virkelig store låter som "I Love Rock ‘N’ Roll", "Bad Reputation", "I Hate Myself For Loving You" og "Crimson and Clove". Med åtte platinum- og gullplater og ni topp 40-hits, samt eget plateselskap og produsentjobber for andre artister, har Joan Jett satt store avtrykk i rockehistorien.