MOTORPSYCHO – Trondheim – Byscenen

MOTORPSYCHO – Trondheim – Byscenen

Tilbake i midten av Mars, så skulle jeg ha en dobbel debut. Både få oppleve Motorpsycho for første gang og endelig få min første konsert på Byscenen. Og sånn det virker for meg nå, så er Byscenen en scene med mange muligheter for alle typer konserter. Så inntrykket er positivt.

Som oppvarming denne kvelden så spilte Your headlights are on. De var et nytt møte for meg, og jeg skal innrømme at det ikke var den store opplevelsen for meg hvertfall. Det var svevende blanding av pop og poesi på et "avansert nivå". Men for meg ble dette alt for sært og til tider så kjedelig at jeg kjempet mot den stadige økende gjespingen. De skal vist spille på Hove til sommeren, så da skal jeg kanskje gi dem en mulighet igjen. Men denne kvelden føltes det bare sært ut.

yourheadlight_byscenen.jpg

Så var det endelig klart for Motorpsycho og folk begynte å samle seg foran scenen. Etter å ha hørt mye sagnomsuste fortellinger om hvor bra de var på scenen, så var forventningene høye.
Bandet leverte de, for all del. Selv om jeg personlig ikke ble SÅ overbevist, så virket det som folk stortrivdes. De spilte både nytt og gammelt materiale, og hadde også en akustisk seanse med litt eldre låter. Selv om dette ikke helt satt for meg, så er det liten tvil om at gutta i Motorpsycho er proffe folk som vet hva de driver med. Og jeg skal helt klart gi de flere sjanser både på plate og på scenen.

motorpsycho_byscenen.jpg

Skulle så gjerne lagt ved spillelisten også, men jeg kjenner ikke godt nok til de til å kunne alle låtene utenat enda, men fikk med meg at de spilte mye både nytt og gammelt. De fleste som var der, var store fans i utgangspunktet og tilbakemeldingene jeg fikk var at alle var storfornøyde.