TRC – Trondheim – Blæst

TRC – Trondheim – Blæst

Ja ja, det å dra på konsert uten å vite hva du går til kan mange ganger få positivt utfall, det kan oppstå situasjoner der man nesten ekstatisk returnerer til sin utvalgte bopel og kryper til køys med et smil bredere enn reportoaret til Iron Maiden, men folkens, dette var ikke en slik opplevelse.

Dessverre så kom jeg inn i lokalet midtveis i settet til GIN, noe som er beklagelig fordi de kunne ha reddet kvelden min dersom jeg hadde fått med meg hele settet deres. Trøndercore er ordet og ordet er godt. Energi og spilleglede og en ektefølt tro på at det de gjør fungerer gjør at GIN fungerer i min verden. 
TRC fra London var kveldens "hovedband", og det var kort fortalt et skikkelig dårlig forsøk på å klone Rage Against The Machine med Beastie Boys. Ideen fungerer sikkert bra i teorien, men i praksis blir det bare tull. Når et band i tillegg har to vokalister og den ene kan sitt fag, som i dette tilfellet var hardcore, og den andre overhodet ikke kan faget, ja da blir matematikken veldig enkel i mitt hode… 

Så var konserten over trodde jeg, helt til Suger Louise kom til Blæst og inntok den lille scenen. Vi spælle pønk sa de, og det gjorde de. Punk i den samme leia som Blink ettellerannet og Grøn Dag. Det låt fint og gutta koste seg. Det gjorde vel ikke jeg i og med at jeg aldri har fått til å like den type punk som ble servert her. 2 låter holder for meg, etter det blir det gørr kjedelig. 
Til sist skulle Gallows snurre plater… Sikkert råstas å vite at den eller de som sirkulerer den samme musikken som hvem som helst i P3 sirkulerer daglig spiller i et hardcoreband… Men hvem som helst kunne gjort det, og det ville ha vært akkurat like bra… 
Konklusjonen blir at GIN var kveldens desidert beste band. Dett var dett…

http://www.myspace.com/trchardcore