SARKE & INSIDIOUS DISEASE på John Dee (19/4)

SARKE & INSIDIOUS DISEASE på John Dee (19/4)

Tirsdag 19. april 2011 – Oslo/John Dee

 

 

SARKE

+

INSIDIOUS DISEASE

 

C.C. NOK 150,-

18 år leg plikt

 

SARKE kan høres ut som et nytt navn, og faktisk er det, men denne dystre historien har flere sider enn man først skulle tro.

Dannet i 2008 av sin navnebror Sarke, som har spredd sin sinte kunst gjennom Khold, Tulus, Old Man’s Child og Sensa Anima, er SARKE en gripende reise gjennom mørke og beroligende lydlandskaper, inspirert av legender som Mayhem, Slayer, Darkthrone, Celtic Frost, Black Sabbath, Candlemass, Death, Motorhead og Kreator.

For denne musikalske søken, ville Sarke å lage musikk som har inspirert ham siden han kom inn i ekstrem metal scenen, og dermed ble Nocturno Culto fra mektige Darkthrone tatt om bord, noe som gjør at kjernen i prosjektet er fullført. All musikk og tekster er skrevet av Sarke, men legger man til Nocturno legendariske stemme til disse sangene, har det uten tvil lagt en annen dimensjon til helheten.
Debutalbumet "Vorunah" ble spilt inn i 2009 og selv om albumet ble spilt inn i gammeldagse 70 style for å få den sanne stemningen i musikken, er lyden brutal, fersk og oppdatert.
Det er intet mindre enn en moderne klassiker – et tidløst mesterverk av skumle tonalitet. Nå er bandet ute med oppfølgeren "Oldarhian", og det er denne som skal spilles inn denne kvelden på John Dee.

INSIDIOUS DISEASE ble dannet sent i 2004 av Silenoz (Dimmu Borgir) og Jardar (Old Man’s Child) med trommeslager Tony Laureano (Angelcorpse, Nilen) og Shane Embury (Napalm Death, Brujeria, Lock Up) som rytmeseksjon. Med vokalist Marc Grewe – en kjent tysk death metal kult vokalist fra Morgoth, kan du forvente et rent, ubønnhørlig blodbad av old school death metal!

http://www.myspace.com/sarkeofficial

http://www.myspace.com/insidiousdisease