DROPKICK MURPHY’S i Oslo Spektrum (18/4)

DROPKICK MURPHY’S i Oslo Spektrum (18/4)

Mandag 18. april 2011 – Oslo/Spektrum

 

DROPKICK MURPHY’S

+

SICK OF IT ALL

+

DEVIL’S BRIGADE

 

C.C. NOK 850,-

Fri alder

 

 

DropkickMurphys_11.jpg

Med en intens blanding av tradisjonell irsk folk-rock og punk har Dropkick Murphys blitt et internasjonalt fenomen, og forlengst nådd ut til et stort publikum med sin energiske musikk og opptredner. På scenen er Boston-bandet et fyrverkeri, og har flere ganger trollbundet det norske publikummet med utsolgte konserter både på Sentrum Scene og på Quartfestivalen. 18. april 2011 er "The Murphys" tilbake i landet, og spiller i Klubb Spektrum i Oslo.

 

Dropkick Murphys har med sine hyperenergiske show forlengst blitt store helter for alle oss med sans for irsk musikk og hissige fuzz-gitarer. De leverer absolutt alltid 110 % på scenen, og det kommer til å bli en stor opplevelse å endelig kunne se bandet i mega-format, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Dropkick Murphys ble dannet i Masssachusetts, USA i 1996, og begynte å spille i kjelleren til en barberer i nabolaget. Med sterk lokal forankring i hjemstatens dype irske røtter har gruppas konserter under den årlige St. Patrick’s Day forlengst blitt legendariske, og nærmest en turistattraksjon i seg selv. I 2006 bidro Dropkick Murphys med musikk til Martin Scorceses film fra Boston, "The Departed", som skaffet dem et enda større publikum over hele verden. Hittil har bandet gitt ut seks album, hvorav det siste, "The Meanest of Times" fra 2007, nådde en 20. plass på Billboard-lista. Et nytt album er i følge ryktene underveis, og det spørs om ikke fansen kan glede seg til noe nytt materiale i Klubb Spektrum.