MOTORPSYCHO – Stord – Arena

MOTORPSYCHO – Stord – Arena

Lørdag 12. mars er en dato de fleste rockeinteresserte på Stord og ellers i distriktet hadde notert seg. Da fikk vi nemlig endelig besøk av selveste Motorpsycho, som for øvrig aldri har spilt her før. Dette var det selvsagt knyttet skyhøye forventninger til og undertegnede kan like godt fastslå først som sist at bandet innfridde helt og fult.

Fra bandet entret scenen og slo an første tone og like til de gikk av scenen etter tredje ekstranummer var salen bergtatt. Det faktum at kun tre mennesker på scenen kan lage så mye lyd og fungere så drivende bra live imponerer meg. Hele konserten fremsto som en orgie i lyd. Deilig! Det er tydelig at gutta vet hva de holder på med og er svært kompetente og dyktige musikere alle mann, men det skulle vell egentlig bare mangle etter mange år på veien i både inn- og utland. Alle mann leverte, men jeg vil spesielt fremheve Kenneth Kapstad som gjorde en formidabel jobb bak trommesettet.

Som nevnt var alle de 260 menneskene blant publikum bergtatt under hele konserten, men da Motorpsycho fyrte i gang publikumsfavoritten "Nothing to say" formelig kokte det i salen. Publikum var i ekstase og så vidt jeg kunne se var det ikke et eneste menneske som ikke sang med på refrenget. Helt topp!

Det eneste jeg har å utsette på konsertopplevelsen er at jeg savnet et litt mer aktivt band på scenen. Både Bent Sæther og Hans Magnus Ryan gjemte seg litt bort bak sine massive hårmanker på scenen og kunne med fordel ha vært litt mer åpne ut mot publikum. Konsertgjengere på Stord liker nemlig å ha en viss kontakt med bandet underveis i konsertene, men det følte vi dessverre ikke at vi fikk her. Forhåpentligvis ordner dette seg neste gang bandet tar turen innom oss. 

Motorpsycho leverte 100% musikalsk sett og er et band jeg oppfordrer absolutt alle som får muligheten til å sjekke ut live. Det er vell verdt det, men husk ørepropper for dette er høyt!

http://motorpsycho.fix.no/