FISH på Bergenstur (12/3)

FISH på Bergenstur (12/3)

 

Lørdag 12. mars 2011 – Bergen/Garage

 

FISH

C.C. NOK 270,-

20 år leg plikt

Fish_Poster_Garage_11.gif

Fisk finnes det jo stort sett nok av i Bergen… Men – det er ikke hver dag man får besøk av en fisk som også har stått i front for neo-prog’ens kanskje mest kjente band, Marillion! FISH, eller DEREK WILLIAM DICK (f. 1958) er skotte og frontmann god som noen, og lørdag 12. mars spiller han en intim konsert i trio-format på Garage, Bergen.

Mange husker sikkert Marillions glansdager, med utgivelser som Script for a Jester’s Tear, Fugazi, Misplaced Childhood og Clutching At Straws. Mellom 1983 og 1988 surfet Fish og bandet hans på en rasende flott medgangsbølge, hadde hits som Garden Party, Kayleigh og Lavender og solgte masse plater. Etter Clutching At Straws-turneen fant Fish det for godt å oppsøke nye hav og farvann, og han solodebuterte med albumet Vigil In A Wilderness Of Mirrors i 1990 med stor suksess. Alt i alt har Fish rundt 13 album på samvittigheten samt en haug med live-utgivelser og annet rart.

Det blir sannsynligvis gjenhør med både Marillion- og Fish-klassikere denne kvelden.