CLAYMORDS med 4 konserter i Norge kommende uke

CLAYMORDS med 4 konserter i Norge kommende uke

 

CLAYMORDS har fire konserter i Norge kommende uke i forbindelse med sin Northern Destruction Unit Tour

 

 

Claymords_slange.jpg

 

17.mars
Det Akademiske kvarter, Tegleverket
Dørene åpner klokken 20:00
Konsertstart 21:00
Claymords
Retaliatory Measures (FIN)
Spasmodic (S)
Warfart (Lokal support)

18.mars (fri alder)
Arena, Stord
Dørene åpner 18:45
Konsertstart 19:00-21:00
Claymords
Kuria (lokal support)

18.mars
Arena Stord
Dørene åpner klokken 21:30
Konsertstart 22:00
Claymords
Retaliatory Measures (FIN)
Spasmodic (S)
Kuria (lokal support)

19.mars
Elm Street
Dørene åpner klokken 21:00
Konsertstart 21:30
Claymords
Retaliatory Measures (FIN)
Spasmodic (S)

 
Tiril 1.jpg

Litt om special event:

19. mars trår Claymords til med en duett med Tiril Skårdal fra det internasjonale The Way Of Purity. Foruten at dette er en meget rå dame på vokal blir denne kvelden fylt med Flammeblåsing/slukking, kvelerslange og bodyburning (med Tiril).
Denne konserten på Elm blir en engangsbegivenhet sammen med Tiril. Tiril bor til vanlig i Sandnes.

 
Fakta om bandene:

 

Claymords_1.jpg

CLAYMORDS:
Bandet stammer fra Bergen, men i 2007 pakket frontmann Nils Ivar Martila musikken i kofferten sin og flyttet til hovedstaden. Der fant han ingeniørene Sune Eggen(gitar) og Petter Myrvold(bass) og snekkeren Jan-Olav Rønning(trommer).
Den nye besetningen har reist land og strand i Norge og har begeistret folk på store og små scener. Elementer som har vært brukt LIVE i Claymords sammenheng er flammeblåsing, kvelerslanger og lyriker Frank Eriksen(63). Eriksen er en av Norges fremste lyrikere og har lest dikt oppå Claymords’ musikk.
I mars 2010 ga Claymords ut albumet "Theories Written Black" på Elm Street i Oslo. Platen har fått god respons i internasjonal presse. Innspillingen foregikk i Vestby utenfor Oslo, mikset av Robert Beal i New Hampshire(USA) og mastret av multippel Grammy vinnende Jay Fragiletto(USA).
Musikken finnes på Itunes, Spotify, Amazon, Myspace, Reverbnation, Urørt og snart Wimp. http://www.myspace.com/claymordskill

Avsporingsfakta:
Nils Ivar Martila er teaterprodusent og har jobbet med teater- og danseforestillinger i Oslo og Bergen. Sist aktuell med forestillingen "Jeg, Ole Bull" med Helge Jordal. Siste forestilling ble spilt på Svalbard i desember.

SPASMODIC (S):
Sledge-hammer-to-the-face death metal-band fra Sverige.
Inspirert av den amerikanske metalscenen som f.eks Cannibal Corpse. De er også kjent for sitt samarbeid med black metal legenden Emperor Magus Caligula fra DARK FUNERAL.

http://www.spasmodic.se  
http://www.myspace.com/spasmodicsound

 

RETALITORY MEASURES (FIN):
Finsk band med enorm tyngde i sitt hjemland. Kommer fra Pori. Lager en råbarsk og bredbent metall med fengende melodier. Her er gutter som turnerer Finland opp, ned, frem og tilbake! De har musikk du bør høre på bandets myspace og er snart aktuelle med en ny overbevisende produksjon.

http://www.myspace.com/retaliatorymeasures