ELVIS COSTELLO til Sentrum Scene (12/11)

ELVIS COSTELLO til Sentrum Scene (12/11)

Sentrum Scene lørdag 12. november 2011
ELVIS COSTELLO – SOLO

I april er han klar med det nye samlealbumet "Pomp & Pout – The Universal Years 1998-2008" og 12. november tar vi i mot Elvis Costello på Sentrum Scene!

En av Elvis Costellos store styrker er at han kan flytte seg mellom en rekke ulike sjangre og det gjøres med stil. Han har i årevis bevist at han behersker det meste fra punk, new wave, pop, blues, jazz og country og en hel del i mellom. I tillegg har han produsert plater for blant andre The Pogues og The Specials og har jobbet med artister som Paul McCartney, Brian Eno, Lucinda Williams og Burt Bacharach for å nevne noen.

Hans foreløpig siste utspill er det T Bone Burnett-produserte albumet "National Ransom" som kom ut i fjor høst, oppfølgeren til "Secret, Profane And Sugarcane" fra 2009. Nå gleder vi oss til samlealbum og konsert på Sentrum Scene!

Billetter er i salg lørdag 12. mars kl.10.00.

www.elviscostello.com

www.rockefeller.no  

NB! Unummererte sitteplasser.

Sentrum Scene. Bill. kr. 420,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no , Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.