EL CACO varmer opp for SLAYER & MEGADETH

EL CACO varmer opp for SLAYER & MEGADETH

Sentrum Scene lørdag 19. og søndag 20. mars 2011

European Carnage 2011

SLAYER / MEGADETH

Supp.: El Caco

 

Norske El Caco varmer opp når Slayer og Megadeth inntar Sentrum Scene! Det er fortsatt noen billetter igjen til ekstrakonserten lørdag 19. mars!

 

Slayer og Megadeth legger ut på en felles turné som vil mørklegge hele Europa! Konserten søndag 20. mars er utsolgt for lengst, men det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til ekstrakonserten lørdag 19. mars.

På Sentrum Scene 19. og 20. mars stiller norske El Caco som support. Deres foreløpig siste utspill er albumet "Heat" fra 2009, som fikk en sekser i VG: "Et riffbeist av de helt sjeldne!". Bandet jobber for tiden med nytt materiale og vi kan forvente en utgivelse med påfølgende turné til høsten.

Dave Mustaine forlot Metallica i 1983 og startet Megadeth som debuterte to år senere med "Killing Is My Business….And Business Is Good!". De ble ledende innen sin sjanger på åttitallet før de fikk sitt kommersielle gjennombrudd med "Countdown to Extinction" i 1992. Gruppa var tvunget til å oppløse seg i 2002 etter at Mustaine pådro seg en nervesykdom som satte stopper for gitarspillingen, men i 2005 la de igjen ut på turné. De er fortsatt aktuelle med sitt 12. studioalbum "Endgame".

Slayer kom med et av 2009’s beste album med "World Painted Blood" som er helt på høyde med gruppas to klassiske album "Reign in Blood" og "Seasons In The Abyss". Sammen med Metallica, Anthrax og nettopp Megadeth var de med på å forme thrashmetall-sjangeren fra starten av åttitallet.

www.megadeth.com  
www.slayer.net/us/home  
www.myspace.com/elcaco  

www.rockefeller.no  

Sentrum Scene. Bill. kr. 600,- + bill.avg. i forsalg på www.rockefeller.no , Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.

18 år leg.