RAMMSUNDS siste i Bergen

RAMMSUNDS siste i Bergen

 

Torsdag 10. mars 2011 – Bergen/Kvarteret-Teglverket

 

RAMMSUND

+

TESTPILOT

C.C. NOK 150,-

18 år leg plikt

 

Rammsund_1.jpg

Få med deg Rammsunds siste konsert i Bergen!

Etter å ha holdt på i syv år, med knallhard Rammstein på nynorsk, legger de nå opp, og den siste konserten de holder i Bergen blir på Det Akademiske Kvarter. Bandet er kjent for et forrykende liveshow med pyroeffekter, humor og glimt i øyet, og da de sist spilte på Garage i Bergen, kom selveste Till Lindemann fra Rammstein for å se!

 

Bandet startet etter å ha blitt inspirert av Atle Antonsens DDR, som spiller DDE sine låter på tysk. De prøvde først å oversette tekstene til bokmål, men fant raskt ut at det smalt mye mer på nynorsk, noe de garantert ikke angrer på i dag. De er svært tro mot tekstene til sine tyske helter, og har fått hjelp av Språkrådet for å få de mest korrekte (og til tider spesielle) oversettelsene. De er også tro mot imaget, og er like blodharry som Rammstein selv, noe som definitivt gjør bandet verdt å se, både som tribute-band og som sin helt egne greie.

I løpet av de syv årene Rammsund har holdt på, har de rukket å bli et kultfenomen, og har spilt både store og små konserter i hele Norge. Man bør ikke gå glipp av den siste sjansen til å få sett det spesielle coverbandet i Bergen!