Full pupp på DoktorRock (25/2)

Full pupp på DoktorRock (25/2)

DoktorRock
Dronningensgate 22
25. februar 2011
Kl 22.00 – CC: 100 kr
Arrangør:  Ann Kristin Gåsbakk og Katrine Neple


– Full pupp på DoktorRock

Da er tiden inne for et nytt Pupperock! arrangement!  Som navnet tilsier – dette handler om damer og rock’n roll! Når gutta kan spille med baller, er det på høy tid at vi lar jentene gi full full pupp!
Hovedmålet med dette konseptet er å promotere dyktige jenter i rockeband, og være med på å vise frem den musikalske tyngden og talentene som finnes der ute i et ellers ganske så mannsdominert miljø.
Pupperock! tar sikte på å besøke flere norske byer med aktive rockemiljøer fremover, og med et vellykket arrangement godt i minne, går turen nå videre til DoktorRock i Oslo.

Vi stolte av å kunne presentere 3 spennende og ganske så forskjellige rockeband:

Først ut er bandet Wiced Curves. Et relativt nytt band, men med etablerte musikere med svært ulik bakgrunn. Dette resulterer i alt fra tung ,deilig melodiøs rock’n roll, til fengende poprock med spennende innslag av flere stilarter.

Deretter går Porridge nok engang på scenen i Pupperock-regi. Med sin særegne sound, beveger bandet seg innenfor Punk/Rock/Grønsj- nærmere bestemt beintøff Rock’n roll med hårete & solide riff, barsk & nyanserte komp- toppet med rå energisk & følelsesladet vokal.

Sist og ikke minst ruler Punk/Rock bandet Why Control Pupperock- scenen! Why control er bl.a inspirert av band som Yeah yeah yeahs, Sahara hotnights og Bikini kill. Bandets visjon er å underholde, inspirere og vise at det er sexy når jenter har bein i nesa!

Kom innom og opplev Pupperock- energi på sitt beste!  Dette blir fett! Full fart, herlig stemning og knallgod musikk!