Mer metal fra South of Heaven

Mer metal fra South of Heaven

 

South of Heaven presenterer nok en omgang metal på Det Norske Studentersamfund:

 

Årets første slipp var en gavepakke til enhver fan av dobbelbass, tremolorunking og blitzkriegtempo, med kvikkasband som Nile, Entombed og Amon Amarth.

Årets andre slipp bør derimot falle i smak hos alle dere som liker å ta det hakket lugnere. Følgende kvelder er South of Heaven-vårens Tre Treige:

 

 

Funeral_1_1.jpg

 

19. Mars: FUNERAL + MAMMUTH

 For enhver som liker sin doom bekmørk, symfonisk og klinisk fri for håp, trenger Funeral knapt introduksjon. De er legender i sin sjanger, og har fra debuten i 1993 vært toneangivende for undersjangeren med det passende navnet "Funeral Doom". Melankoli med knapt tosifra BPM, og en teft for melodi og atmosfære få andre kan måle seg med.

Med seg denne kvelden har de med-Drammenserne Mammuth, som spiller stoner doom nøyaktig slik navnet tilsier: Treigt, hårete og massivt.

 Lørdag 19. Mars 120 / 80

 

Shrinebuilder_1.jpg

 

14. April: SHRINEBUILDER (US)

Det er ikke ofte man finner gjevere stjernelag enn i Shrinebuilder: Dale fra Melvins, Al fra Sleep/Om, Wino fra Saint Vitus og Scott fra Neurosis, samlet for å gjøre det de gjør best: Feit jævelfuzz, bunnsolid groove og innrøyka whiskyrøst. Men frykt ikke – Dette er ingen påtatt allstar-scam med halvhjerta låter og dollartegn i øya – Shrinebuilder er særpega, seig, meditativ amplifier worship på sitt beste. 

Skamfet support blir det også, så stay tuned på www.southofheaven.no for oppdateringer. Tirsdag 14. April – 225 / 175

 

 

Solstafir_1.jpg

 

14. Mai: SOLSTAFIR (isl) + MARCH OF ECHOES + SOLSTORM

Det er røft å være islending om dagen.  Men der Sigur Ros lar lyden av vulkaner, forblåste sletter, utemmede fossefall og stusselig makroøkonomi  få utløp i tander sutrepop, går Solstafir karsligere til verks: Vekselvis majestetisk, stemningsfullt og  steintungt maler de depressive og altoppslukende lydlandskap, i en særprega miks av black metal, psykedelia og tverr hardcore.

 Noen ynder å kalle det "post-hardcore". Andre nøyer seg med  "Litt sånn Isis-Neurosis-Cult of Luna"-gata. Uansett hva du kaller det, får Solstafir følge av to av landets sterkeste navn innen nettopp denne sjangeren:  Det blir Oslo-debut for det snart plateaktuelle Bergensbandet Solstorm, som har høstet gjeve anmeldelser for sine liveopptredener i hjembyen, og en ny visitt fra March of Echoes, tremannsbandet som låter som de skulle vært minst ti, som vi har lengta etter en unnskyldning til å booke igjen helt siden de stod for en av 2009s utvilsomt gjeveste liveopplevelser på Betong.   Lørdag 14. Mai – 180 / 130

Og glem ikke resten av årets program!
19. Februar – Nile – Melechesh – BibleBlack – Pressure Points – Goat The Head
26. Februar – Entombed  – Wyruz – Helldealer
12. Mars – The Devin Townsend Project
13. Mai – Amon Amarth –

Husk også å kikke innom www.southofheaven.no for de nyeste oppdateringene og anledning til å vinne biletter til våre konserter!