Metal Hammer Norway en realitet

Metal Hammer Norway en realitet

 

 

VENTETIDA ER OVER – METAL HAMMER MAGAZINE NORWAY!

 

LØRDAG 30 APRIL 2011 kommer det aller første Metal Hammer på norsk!

 

"Good luck, hope you don’t freeze your fuckin pencils off – keep the topics hot"


Lemmy, Motörhead

 

"A Metal Hammer in Norway? I really can’t think of a more fitting place for a Metal Hammer! This is great news for the Metal world. I wish you all the best!!! "                       
Scott Ian, Anthrax

Helt siden første utgivelse av Metal Hammer i 1984, har Metal Hammer Magazine holdt seg på topp som et av de ledende magasinene innen rock og metal verden over. 30 april 2011 kommer endelig Metal Hammer på norsk!

 

Metal Hammer Norway kommer til å dekke norsk og internasjonal hard rock og metal i form av 100 blytunge sider 10 ganger i året, med fete dobbeltnummer over sommer og jul.

Vi skal gi våre lesere nyheter, dybdeintervjuer, studiorapporter, konkurranser, album- og liveanmeldelser i den samme høye standarden og med den kredibiliteten Metal Hammer er kjent for.

I tillegg kommer metalhammer.no til å være et flott møtested for metalfans hvor de blant annet kan sjekke ut premierer på videoer og låter, komme up to date på hva som skjer i metalverdenen mellom magasinutgivelser, diskutere musikk på forum, og delta i konkurranser.

 

Metal Hammer Norway skal ha noe for alle enten om man er 14 eller 45, elsker Metallica, Dimmu Borgir, Bring Me The Horizon, Audrey Horne, Killswitch Engage, Meshuggah eller Architects, befinner deg i utkanten eller midt i circle-piten på konsert, hygger deg med å ut-synge Bruce Dickinson i Iron Maiden hoppende i sofaen, eller med å lytte på de tekniske ferdighetene til Mario Duplantier i Gojira i godstolen. Vi er magasinet for deg!

 

Metal Hammer Norway skal ha god fokus på norsk rock og metal. Det er veldig viktig for oss å lytte til undergrunnen like mye som de mer etablerte.

"Det bobler og syder i musikkmiljøet som aldri før, og Metal Hammer Norway vil bli en flott plattform å vise seg frem på! Norsk metalhistorie innehar en enorm respekt rundt i verden, og vi gleder oss til å kunne vise verden norsk metalfremtid også!" kommenterer sjefsredaktør Guro Juul Andersen.

 

Metal som sjanger vokser seg bare større og større, og metalartistene selger ut både Valle Hovin, Telenor Arena, Oslo Spektrum og Sentrum Scene gang på gang. Vi nevner i fleng Metallica, Kiss, Iron Maiden og AC/DC, men også norske flotte artister som Dimmu Borgir og Satyricon.

Metal blir spilt på nasjonal radio, pressen skriver nå om de positive, flotte tingene som skjer rundt norske metalband, Dimmu Borgir er norges største band internasjonalt og vi ser til og med metal i Melodi Grand Prix!

 

Metal har fått en ny vår, og vi gleder oss enormt til å være en del av dette!

 

"I would like to wish Metal Hammer Norway all the best of luck. Kick Ass and Metal ON!!!"   
Lips, Anvil

 

"Metal Hammer Norway you say? As much as it caught me by surprise, a very pleasant one, I got even more intrigued to hear about their plans! Launching Metal Hammer Norway will mark a new era!"
Silenoz, Dimmu Borgir

 

"Metal Hammer er en institusjon i det internasjonale metal-miljøet, og har vært det så lenge jeg kan huske. Gratulerer!" 
Sigurd Wongraven, Satyricon

 

"Hjelper ikke med all verdens legender, skandaler og talent om vi ikke har vårt nasjonale Metal Hammer – så DER ble vi et ordentlig Metal-land til slutt ja."
Ivar Bjørnson, Enslaved

 

"Norway finally gets to read Metal Hammer. I’d wish you luck, Metal Hammer, but I don’t think it’s luck you need, cause this is your destiny: to spread Metal like Herpes. Just like Steel Panther…"
Steel Panther