DOKTOR ROCK – Oslo

DOKTOR ROCK – Oslo

Et nytt utested for oss rockere er åpnet i Oslo sentrum! Doktor Rock har endelig åpnet dørene og startet driften. Eternal Terror har vært innom for å sjekke hva Doktor Rock kan tilby.

Stedet ligger i Dronningens gate 22 (samme gate som Elm Street.)

DR_2.jpg

Doktor Rock satser på å strekke seg ut til alle typer mennesker og musikksjangere. Dette skal bli et sted hvor DU føler deg både velkommen og hjemme. Målet er også å bli en scene der alle type band innen rock og metal skal få utfolde seg. Scenen og lokalet er både lite og intimt, så her kan det komme mange episke kvelder man ikke glemmer med det første. Konsertlisten for tiden
fremover er fortsatt under oppbygging, men vi i Eternal Terror både tror og håper på mye god musikk her fremover. Første band ut er allerede nå fredag 21. januar. Da stiller Borderline Bitches på scenen. Vi anbefaler alle som har mulighet til å ta turen innom og støtte opp om et sted vi ønsker veldig velkommen. Stedet tilbyr også kalde glass til en god pris og det sammen med god musikk enten på scenen eller over høytalerne, er det en killer kombinasjon!

Åpningstider er alle dager 16.00-03-30!

Du finner Doktor Rock på Facebook HER! og hjemmesiden finner du HER!