BLACK MOUNTAIN tilbake til Oslo (12/4)

BLACK MOUNTAIN tilbake til Oslo (12/4)

Black Mountain tilbake til Oslo!

Det kritikerroste psykedeliabandet fra Vancouver tok et utsolgt John Dee på senga i høst med en svært overbevisende konsert. Black Mountain har en pen CV med blant annet oppvarming for Coldplay på deres 2005-turné som et av høydepunktene, men den 12. april er det altså Oslo og Parkteateret som står for tur.

Det er alltid hyggelig når så gode band som Black Mountain vil komme tilbake. De fikk en helt spesiell kontakt med publikum her, og vi regner med at mange vil se dem igjen. Det er helt naturlig å ta dem opp et steg til Parkteateret denne gangen, forteller arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Black Mountain
har gjort seg bemerket verden rundt og er berømte for å levere magiske konserter med sin særegne, tunge og stemningsfulle rock. De blir ofte sammenlignet med band som Velvet Underground og, av nyere dato, The Warlocks og Brian Jonestown Massacre, og live står de ikke tilbake for noen av de nevnte. Det blir med andre ord et hyggelig gjensyn som vi gleder oss stort til.

Black Mountain
Parkteateret 12. april

Billetter i salg på billettservice nå!