JOE COCKER til Bergen (31/7)

JOE COCKER til Bergen (31/7)

Joe Cocker til Bergen 31. juli!

 

Joe Cocker trenger for så vidt ingen nærmere presentasjon, men la gå: mannen er en legende og har levert en lang rekke hits gjennom en karriere som for alvor skjøt fart under Woodstock-festivalen i 1969. Da sang han "With A Little Help From My Friends" på en slik måte at det fremdeles fremkaller varme minner fra den generasjonen.

 

Andre hits som Joe Cocker har gjort til sine egne er "Leave Your Hat On", "Respect Yourself", "Unchain My Heart" og ikke minst megahiten "Up Where We Belong" fra filmen "En offiser og en gentleman".

Konserten på idylliske Plenen på Bergenhus Festning søndag 31. juli blir hans eneste i Norge i år. Våre nyhetsbrevmedlemmer kan sikre seg billetter allerede nå ved å bruke bestillingsmulighetene ONLINE og E-POST i dette nyhetsbrevet. Forsalget er åpent frem til fredag 21. januar kl 15.00. For billettpriser og annen praktisk informasjon, se lenger nede i nyhetsbrevet.

Joe Cocker har gjennom en karriere som strekker seg over godt og vel 40 år, gitt ut et 20-talls plater. Hans siste utgivelse "Hard Knocks" kom i 2010 og fikk veldig fine anmeldelser. Dette er et album der han også selv bidrar som låtskriver. "Hard Knocks" er et album som kan minne om de gode, gamle skivene til Cocker. Her får vi ni helt nye sanger samt en coverversjon av Dixie Chicks-låten "I Hope".

Sangeren fra Sheffield leverer fortsatt solide konserter og gjorde en lang turné i etterkant av Hard Knocks-utgivelsen. Han kommer til Bergenhus Festning søndag 31. Juli med fullt band.

Joe Cocker har gjort to konserter i Bergen det siste tiåret, i 2000 i Grieghallen og i 2005 i Bergenshallen. Begge konsertene var utsolgte og fulle av musikalske høydepunkter.

Sted: Bergenhus Festning – Plenen
Dato: Søndag 31. Juli 2011
Portene åpner: kl 19.00

Billetter kr 575 / 525 (BT-Kort, nyhetsbrevmedlemmer og gruppesalg) + avgift
Det ordinære billettsalget starter lørdag 22. Januar kl 10.00 via Billettservice’ utsalgssteder tlf 81533133 / www.billettservice.no / hotell & billett tlf 09901 / gruppesalg tlf 09901
Posten, Narvesen, 7-Eleven
Lokale utsalgssteder i Bergen: Grieghallen og Apollon i Nygårdsgaten

Arrangør: Bergen Live og Live Nation i samarbeid med Marshall Arts og RDM

Web, artist: www.cocker.com
Web, arrangører: www.bergenlive.no / www.livenation.no