WORLS AT LARGE på Tribute i Sandnes (28/1)

WORLS AT LARGE på Tribute i Sandnes (28/1)

Neste fredag (28 jan.) er vi igjen klare med band på Tribute…

Denne gang spiller World At Large.

Fredag 28. januar smeller det på Tribute i Sandnes. World At Large tar et velfortjent avbrekk fra innspillingen av album nr.3 ved å spille konsert. Det skal rockes hardt med mye materiale fra de to første platene, men også med smakebiter fra det kommende albumet. World At Large spiller høyenergisk trio rock med bred benføring og høy "no bullshit" faktor. For at alle skal være best mulig forberedt på konserten har bandet gjort hele forrige platen "Last days of Magic" tilgjengelig på myspace. Kjøp den gjerne om du liker den.Sjekk ut sangene og syng med den 28.januar på Tribute.

Dørene åpner 20.00
Konsertstart 22.30
CC: 150/100 (medl.) 
Aldersgrense 18 år. 

www.sandnesrockeklubb.com