THE RAINMAKERS til Rockefeller (29/3)

THE RAINMAKERS til Rockefeller (29/3)

 

Legendariske The Rainmakers er klare for Rockefeller under 25-årsjubileet i mars!

 

De amerikanske roots-rockerne landet i Norge i 1986 med sangen "Let My People Go-Go" som ropert og feirer 25-årsjubileum i år akkurat som Rockefeller! 

The Rainmakers spilte jevnlig på Rockefeller gjennom åtti- og nittitallet, sist i forbindelse med en stor Norgesturné i 1996. Frontmann Bob Walkenhorst var en tur innom John DEE i fjor med prosjektet Walkenhorst & Porter og nå hviskes det jammen i krokene om en ny Rainmakers plate også!

Billetter er i salg fra lørdag 22. januar kl. 10.00.
 

Rockefeller 25 år 1986 – 2011

Den 14. mars 2011 er det nøyaktig 25 år siden konsertstedet Rockefeller åpnet sine dører. De 25 årene som da vil ha gått er stappfulle av norsk livehistorie, store internasjonale besøk, oppturer, nedturer, utvidelser, filmer, bøker og alt en ellers kan ønske seg av en live-scene.

I 1986 startet Rockefeller i det små. I dag består huset i Torggata av to scener (John DEE kom til i 1997), Pub i kjelleren, fem etasjer, store sidelokaler, ti barer og kapasitet på til sammen over 2000 personer. I 2006 tok vi også over driften av ærverdige Sentrum Scene med sin 1750 kapasitet. Rockefeller framstår i dag som et sted med solide røtter og lange tradisjoner, et sted med opparbeidet kunnskap og lang erfaring, et trygt sted å regne med for framtiden.

Rockefellers 25-årige suksesshistorie skal feires med et stort jubileumsprogram i 2011. Det som er sikkert er at vi kommer til å presentere en rekke store og spennende navn på programmet i denne perioden, og ha fulle hus og stormende jubel i salen. Akkurat sånn som vi liker aller best. Følg med de neste ukene og månedene for flere spennende oppdateringer om jubileumsfeiringen.

rainmakers.com/index2.html

www.rockefeller.no