FOO FIGHTERS til Oslo (24/6)

FOO FIGHTERS til Oslo (24/6)

Buy Tickets

Foo Fighters til Norge

Telenor Arena fredag 24. juni

 

Support:
Kvelertak og Sahara Hotnights

Når Foo Fighters kommer til Telenor Arena fredag 24. juni, vil bandet for første gang fremføre smakebiter fra deres kommende studioalbum, hvilket er det syvende i rekken. Det er første gang på 20 år at Dave Grohl og produsent Butch Vig har samarbeidet om et helt album. De nye låtene vil sammen med en god porsjon eldre favoritter stå på Foo Fighters spilleliste i Telenor Arena. I så måte kommer konserten til å gjenspeile en mer enn 15-årig lang karriere.

Foo Fighters markerte seg med kraft med sin selvtitulerte platinumdebut i 1995, og med andrealbumet "The Colour & The Shape" fra 1997 – som for øvrig medførte dobbel platinum – befestet Foo Fighters sin stilling. Samtidig beviste de at suksessen ikke bare var et lykketreff.
Foo Fighters mottok Grammys for Best Rock Album med skivene "There Is Nothing Left To Lose" i 1999 og "One By One" i 2002. Albumet "Your Honor" fra 2005, med sin bipolare hardt/rolig-dobbeltopus-karakteristikk, og den intime live konserten "Skin and Bones" fra 2006, var også en stor suksess. Med albumet "Echoes, Silence, Patience & Grace" mottok bandet sin tredje Grammy i 2007.

Bandets hærskare av diehard-fans vokser for hvert år som går, og i takt med dette økes kapasiteten på spillestedene. I juni 2008 besøkte Foo Fighters henholdvis Bergen og Norwegian Wood. Konsertanmeldelsene var glimrende, og anmeldere og publikummere var samstemte i meningen om at Dave Grohl og Foo Fighters var noe som hørte til større stadionkonserter. I 2011, på arenaer som Wembley Stadion, LA Forum, Madison Square Garden, og nå Telenor Arena, kan man høre låter som "The Pretender", "Best of You", "All My Life", "Times Like These", "Learn To Fly", "Everlong", "Monkeywrench" og mye mer. Lista er lang og god!

Special Guests:

Kvelertak
Stavangerbandet Kvelertak entrer scenen etter Sahara Hotnights, og vi tipper de vil bidra til å gjøre publikum gode og varme i trøya og klare for Foo Fighters. Kvelertak kan skilte med fantastiske kritikker etter utgivelsen av deres selvtitulerte album "Kvelertak" som kom ut i juni 2010. Albumet er melodiøst og illsint, med tekster på norsk og samme energi som har gjort dem til store livefavoritter på både festivaler og klubbscener. Abjørn Slettemark sier rett og slett: "Beste norske debutalbum noensinne".
http://www.myspace.com/kvelertak

Sahara Hotnights
Sahara Hotnights – det svenske Robertsfors-bandet med elementer av garage rock, power pop og punk – har i hjemlandet oppnådd formidabel suksess. Lanseringen av "What If Leaving Is A Loving Thing" høsten 2007, sertifiserte seg til platinum, og singelen Cheek To Cheek nådde gullstatus. I tillegg til dette har bandet tidligere solgt ut sine ut sine turneér, og vært support for The Hives.
www.saharahotnights.com

Ordinært billettsalg starter
Onsdag 26. januar kl. 09:00 via:
www.livenation.no
www.billettservice.no tlf. 815 33 133
www.oslospektrum.no tlf. 815 11 211