KEEP OF KALESSIN og TRIOSPHERE i Volda (17/12)

KEEP OF KALESSIN og TRIOSPHERE i Volda (17/12)

Keep of kalessin og Triosphere gjør sin aller første gig sammen neste fredag, altså den 17. desember. Kalessin har akkkurat kommet hjem fra en 5 ukers USA turne, og er derfor tightere og bedre enn noen gang!  Triosphere hadde i forrige uke en ukes ferie i Spania etter to festivaljobber, og har nå fulloppladde batteri og masse energi som bare må brukes på denne ene konserten før det er juleferie.

Hvis man har lyst til å se verdens beste ekstremmetal band leke seg gjennom sinnsykt intrikate og fete låter som om det var det enkleste i verden, og i tillegg få en dose av norges ubestridte metal dronning på samme kveld er det bare å møte opp på studenthuset Rokken i Volda 🙂

Alle som befinner seg i Ålesund, Molde, Ørsta eller Volda bør med andre ord sette ett (oppned?) kryss i kalenderen på neste Fredag 😉