Juleblot i Verkstedhallen (18/12)

Juleblot i Verkstedhallen (18/12)

Verkstedhallen inviterer byens befolkning til Svartlamon, Lilieduggs bursdag og årets julefest!

Årets happening vil finne sted i Verkstedhallen lørdag 18. desember.
Svartlamon Damekor vil åpne ballet med sin første og etterlengtede offisielle opptreden. De vil etter hvert få selskap av Svartlamon Hardkor som vil sørge for virkelig sakral stemning. Finnes det øyne og truser som fortsatt er tørre vil kometene i The Action Five nok ordnet opp i dette. The Action Five spiller ROCK med store bokstaver og har i 2010 virkelig begynt å få satt navnet sitt på kartet med både singel og en rekke smått legendariske konserter. Hva passer vel bedre enn å følge opp dette med Scum de la Norvége som har kommet helt fra punk rock city Steinkjer med et frekt og sexy juleshow som nok får selveste Dag Ingebrigtsen til å blekne!
Rosinen i pølsa er Trondheims beste band gjennom tidene, Liliedugg, som med denne konserten på dagen feirer 30 år! Trondheims Stooges kastet første gang inn håndkleet i 1984 etter å ha markert seg som Skandinavias skumleste live-band og også gitt ut noen av åttitallets mest minneverdige musikalske stykker nihilistisk plastikk. Bandet kom sammen igjen i 2006, og i 2009 slapp de cdn "Slow Atomic Bomb" som toppet årslistene til de fortsatt litt for få verdige. Å nedlate seg til å spille live gjør de derimot sjelden, så dette er en enestående sjanse for å få en konsertopplevelse man en gang kan skryte til barnebarna om.
I tillegg diskes det selvsagt opp med hardbarka kos, fantastisk mat og strålende musikk fra platespilleren.
Dette kan du ikke gå glipp av! Begrenset antall billetter: forsalg på Ramp og Pair-A-Dice.

Liliedugg, Scum de la Norvége, The Action Five, Svartlamon Hardkor og Svartlamon Damekor.  Verkstedhallen 18/12-2010, klokka 20.00.  cc 150,-