STAGE DOLLS – Oslo – Rockefeller

STAGE DOLLS – Oslo – Rockefeller

Grunnet Ruter Oslo sine vanskelige avganger på kveldene, så fikk jeg dessverre ikke med meg hele Stage Doll konserten på Rockefeller, men skal berette om hvordan den tiden jeg var der opplevdes.

Revolver var oppvarmingsband denne kvelden. For meg et nytt og helt ukjent band, Men det var en positiv overraskelse. De spiller heftig rock med norske tekster. Publikum var litt trege å få med seg, men bandet prøvde og jeg syns alt i alt de funket bra! Skal absolutt følge med disse videre og anbefaler alle som liker rock på norsk og gjøre det samme.

Så var det hedersgjestene Stage Dolls da. De er samme som de alltid har vært, men det fungerer fortsatt. Sangene, tekstene, rytmen, alt fungerer. De spilte både nye og ikke minst gode gamle klassikere og folk så ut til å kose seg og sang med for full hals. Mange av de som var til stede har nok et nostalgisk forhold til dette bandet, inkludert undertegnede. Jeg har alltid ment at Torstein Flakne er både en dyktig vokalist og ikke minst låtskriver. Og det viser han gang på gang. Jeg måtte som sagt dessverre forlate lokalet midt i konserten, men jeg regner med publikum koste seg like mye resten av kvelden som det de gjorde før jeg dro.

stage_dolls_omtale.jpg