Romjulsprogrammet for Last Train

Romjulsprogrammet for Last Train

 

SØN 5/12 – Seven Doors Hotel presenterer nye låter 50,-
Seven Doors Hotel har lommene fulle av splitter nytt materiale når de ankommer Last Train. I en årrekke har de laget finfin americana basert på sterke melodier. Forrige gang de ga ut plate, for to år siden, var Jayhawks-legenden Mark Olson med på innspillingene. I år har de arbeidet med sitt tredje album og vi kan ikke tenke oss noen bedre måte å gå inn i førjulsesongen på, enn med nye sanger fra Seven Doors Hotel.
http://www.myspace.com/sevendoorshotel

TORS 9/12 – Number Seven Deli 100,-
Endelig er Number Seven Deli tilbake på en Oslo-scene. Før jula ringes inn kan du oppleve disse glittrende popkameratene på intime Last Train. Folk har oppigjennom åra trukket fram Beatles, Byrds, Lovin Spoonful og deres likemenn for å forklare hvilken poptradisjon Number Seven Deli hører til. Det er altså snakk om deilig, myk og melodiøs musikk, som kiler i øret. Kom deg på Last Train i førjulsstria. Vi holder kranene åpne, mens Number Seven Deli står for den herlige stemninga.
http://www.myspace.com/numbersevendeli

TIRS 14/12 – Haust + Dark Times + Children And Corpse Playing In The Streets 70,-

Haust er et av hovedstadens aller råeste band når det kommer til musikalsk styggedom og jævelskap. Med like stor respekt for Poison Idea og Melvins, som Darkthrone og Discharge, lager de forbanna bråkete godlyd. Årets skive fikk navnet Powers Of Horrors og er faenmeg noe av det sterkeste som har kommet fra et Oslo-band i 2010. Haust tar med seg pønktrioen Dark Times og sjarmpoperne Children And Corpse Playing In The Streets. En musikkaften utenom det vanlige og et julebord for alle med bred interesse for Oslos undergrunn.
http://www.myspace.com/haust
http://www.myspace.com/darktimesoslo
http://www.myspace.com/childrenandcorpse

ROMJULSKONSERTER 2010
Etter et par dager i hektiske familieselskaper med overdreven takking for gaver du ærlig talt ikke trenger, bør man prioritere å komme i gang med den aller viktigste juletradisjonen. Det er på tide å få av seg slipset, som på dette tidspunktet er lekkert dandert med rester av surkål og smørøye. Få på deg pubhabitten og kom deg på Last Train i romjula, der opptrer nemlig noen av landets beste band. I tillegg spiller en rekke håndplukkede DJs opp til fest før og etter konsertene. Billetten koster 100,- og selges i døra fra kl 21.00 samme dag. Det kan med andre ord være greit å komme tidlig. Vi setter pris på om du blir lenge.

SØN 26/12 Mongo Ninja 100,-
Bydel Alna DJ-team røsker deg ut av romjulståka
Mongo Ninja har i løpet av 2010 rukket å gi ut hele to studioalbum, kalt No Cunt For Old Men og Nocturnal Neanderthals. De runder av et hektisk år på Last Train andre juledag med noen aggressive musikalske kraftsalver. Mongo Ninja forsøker å pare styggedommen til Motörhead, The Hookers, Slayer eller Entombed med den skitne lyden av Dwarves, Nine Pound Hammer, Electric Frankenstein, Anal Babes og Poison Idea. Medlemmene har du kanskje sett tidligere i The Cumshots, Blood Tsunami, Emperor, Hellride eller Datsun. Nå skal de lage juleselskap fra ville helvete. Kos dere!
http://www.myspace.com/mongoninja

MAN 27/12 Thom Hell (solo) 100,-
DJ tba
Thomas Helland har i en årrekke vært en stødig og populær singer/songwriter, med sans for klassisk pop som Beach Boys, Paul Simon, Beatles og Harry Nilsson. Hans to siste album, God If I Saw Her Now (2008) og All Good Things (2010), har liggi svært høyt på albumlistene. I jula kan du få oppleve Thom Hell på egenhånd fra vår intime scene. I vår kalte Dagbladet låtene hans: "hjertelig popmusikk, hvit soul, og vestkystrock, med delikate pianotema, jazzete arrangementer og gjennomtenkt oppbygning". Dette er musikk som varmer i øra, når det snør sidelengs ute i Oslo-gatene. Altså ingen grunn til å holde seg hjemme aleine i jula, når man kan oppleve Thom Hell på Last Train sammen.
http://www.myspace.com/thomhell

TIRS 28/12 Astroburger 100,-
DJ Snøfonn bedriver musikalsk moro før og etter konserten
Powerpop, psychpop, indiepop, fuzzpop eller astropop? Kall det hva du vil. Julefeiring med Astroburger består uansett av gode melodier, sjarmerende band og en stemning som kan måle seg med de beste av juletrefester. Kun øl og akevitt kan framkalle noe i nærheten av samme gode humør og lystighet, som Astroburger. På samvittigheten har de et utall utgivelser på CD og ikke minst vinyl. Vi gleder oss til gamle og nye låter, som vi kan drikke øl og riste på luggen til. Ryktene sier at Astroburger jobber med nytt album. Kanskje får vi en smakebit?
http://www.myspace.com/astroburgerr

ONS 29/12 Wolves Like Us + Gerilja 100,-
DJ Ponytail spiller julegodt for trommehinnene dine
Et knippe folk med bakgrunn fra band som Amulet, Infidels Forever, Arms On Fire +++ bestemte seg for omtrent et år siden for å dekke det de følte var et stort tomrom i norsk rock. Resultatet er Wolves Like Us, en kvartett med like mange bein i indierock, som i hardcore. I sommer debuterte de som liveband og siden har det gått framover i et rasende tempo. De har vært Ukas Urørt, varma opp for Gallows, dratt på Europa-turné og imponert mange med sin dynamiske og energiske rock. Neste år blir det faenmeg skive. Krafttrioen Gerilja ga for en liten stund siden ut den delikate vinyl-EPen Pink Slush Twilight. Bandet, som påstår å være like inspirert av Marc Bolan som Claudio Caniggia, har den siste tiden jobba hardt med sitt debutalbum, som vil komme i 2011. Furoreiharare har forsøkt å rydde i sjangerskuffene og kaller Gerilja "surfglam-rock-n-roll". Forvirra? Kom og sjekk sjøl!
http://www.myspace.com/wolveslikeusss
http://www.myspace.com/gerilja

 
TORS 30/12 The Launderettes + The Retardos 100,-
Platesnurrer Andersen har med festlyden
På årets nest siste kveld stiller vi med en heit rockefest du sjelden opplever maken til. Garasjerockdronningene The Launderettes hyller alt som er fett med de beste lydene fra 60-tallet. De har flere plateutgivelser bak seg, blant annet en samler på Wicked Cool (Little Stevens selskap), kalt Fluff’n’Fold. Dette er stilsikker og heit musikkglede, som kommer til å sette spor i trommehinnene dine. I tillegg får du breibeint ølrock fra The Retardos. Etter å ha liggi på is en stund, gjenoppsto denne kvartetten tidligere i år. Gjør deg klar for rett fram rock’n’roll, ispedd store doser pønk og pågangsmot. Det er ti år siden debutalbumet kom ut på amerikanske Scooch Pooch, ei skive Kerrang mente hadde "all the right moves: guitar licks that burn and a penchant for dumb lyrics about alcohol". Vi ses i baren.
http://www.myspace.com/launderettes
http://www.myspace.com/theretardos


Kommende konserter

TORS 13/1 – Tyyl!
TORS 27/1 – Matador
TORS 24/3 – Orango

www.lasttrain.no