ALICE COOPER special guest for IRON MAIDEN (6/7)

ALICE COOPER special guest for IRON MAIDEN (6/7)

IRON MAIDEN KOMMER TIL NORGE
6. JULI – TELENOR ARENA
 
Et av de største hard-rock bandene noensinne, returnerer til Norge og Telenor Arena
 
Og med seg som Special guest har de en av rockens aller største legender
 
ALICE COOPER

 

Alice Cooper har hatt en enorm betydning for rockens utvikling og han
omtales ofte som grunnleggeren av den musikalske sjangeren "Shock Rock".
Hans sjokkerende sceneshow har for øvrig inspirert andre artister som Lady Gaga, Marilyn Manson, Kiss, Slipknot, Wasp, Ozzy Osbourne og Turboneger.
 
Allerede i 1969 signerte Alice Cooper med band sin første platekontrakt, og det med selveste Frank Zappa. Zappa ga ut deres 3 første album og med albumet og låta "School’s Out" kom suksessen. Låta gikk til topps på listene i England. Neste hit, "Billion Dollar Babies" sikret 1. plassen på verdens viktigste salgsliste, Billboard 200 i 1973 og med dette etablerte Alice Cooper seg som en verdensstjerne.
Alice Cooper har opptrådt i nesten 40 år og solgt millioner av album.
 
Iron Maidens "The Final Frontier" turnè har en ny set-liste og et nytt forrykende show og albumet The Final Frontier" som ble sluppet i august har fått svært gode kritikker fra både presse og publikum og toppet albumlistene i Norge i 3 uker for aller første gang.
 
Tidligere konserter i Norge har også medført strålende kritikker. De 10 siste års konserter i Norge har vært utsolgt eller nær utsolgt på arenaer som Valle Hovin, Vestlandshallen, Koengen, Lerkendal og Oslo Spektrum
 
Etter deres konsert i Bergen sommeren 2009 uttalte Dagbladet at "Iron Maidens univers, bestående av historiske, maritime og futuristiske referanser, kunne ikke hatt en bedre ramme", og terningkast 6 ble rullet opp. Aftenposten supplerte på mange måter Dagbladet sitt synspunkt, og avsluttet sin anmeldelse med at "en vellykket Maiden-konsert må til syvende og sist bedømmes på hvorvidt bandet klarer å skape en følelse av noe som ideelt sett er «større enn livet selv» – det klarte Dickinson og kompani langt på vei denne kvelden". En opplevelse større enn livet fikk terningkast 5.
 
Her er et par sitater fra turnèen til Iron Maiden :
 
"Iron Maiden is a band like no other, and no other band like them will come around in our lifetime – now is the time to see them. They are a thing to be cherished"  USA Radio KNAC.com (New York)
 
"These masters of the stage cannon-blast the crowd with a command and charisma that’s nothing less than transfixing,.. Best metal band in the world? Best band – period" UK Classic Rock
 
 
Dette blir konsertopplevelsen du ikke vil gå glipp av!!!
 
Sikre deg din billett nå på :
 
www.livenation.no/event/20081/iron-maiden-the-final-frontier-tickets