LYNCH MOB – Oslo – Gamla

LYNCH MOB – Oslo – Gamla

Hva skal man si? George Lynch har blitt 56 år før jeg fikk oppleve han spille live med sitt Lynch Mob. Sammen med Oni Logan + de 2 nyervervelsene Michael Devin og Brian Tichy var de på plass i Norge 20. november. Kveldens konsertarena var lille, men intime og koselig Gamla. Etter mye kluss og rot med utstyr, så var bandet på plass langt over midnatt. Mange var lei av å vente, men de holdt ut. George Lynch selv kom slentrene på scenen med en caps dradd godt nedover øynene og virket både lei og lite lysten på å spille. Men det tok ikke lang tid før det inntrykket var snudd, for her var det gitarspilling på høyt nivå. Denne mannen har ikke glemt sine kunster. Bandet leverte både gamle klassikere og låter fra det nye albumet "Smoke and mirrors". En intimkonsert med en gitargud som George Lynch er slettes ikke feil. Og denne kvelden på Gamla inneholdt alt; allsang, stående jubel, susende gitarsoloer og ølskåling i alle retninger. Folk fikk det de kom for, nemlig en kveld med både god metal og litt nostalgi!

LM_omtale.jpg

Setlist:

"She’s So Evil But She’s Mine"

"River Of Love"

"Hell Child"

"Revolution Hero"

"Music Master"

"21st Century"

"All I Want"

"We Will Remain"

"Mr Scary"

"Into The Fire"

"Tooth & Nail"

"Wicked Sensation"