STONE SOUR – Oslo – Sentrum Scene

STONE SOUR – Oslo – Sentrum Scene

Det var mange forventningsfulle mennesker til stede på Sentrum Scene denne onsdagskvelden. Både for å høre gutta i Hellyeah og ikke minst oppleve Corey Taylor’s side utenfor Slipknot.

Hellyeah entret scenen med et brak og til stormende jubel, for Vinnie Paul og resten av bandet er ingen smågutter. De er erfarne folk med stor tyngde og mange års erfaring bak seg.
Jeg er ikke så kjent med låtene deres som jeg burde, men disse gutta spilte tøft, tungt og hardt. Det var vanskelig å stå stille både for meg og resten av publikum. Ved siden av Vinnie Paul’s dundrende trommer og de sugende gitarriffene, så viste Chad Gray hvilken fantastisk vokalist han er! Liker du skikkelig metal, så er dette en band du bør følge nøyere med. Om du da ikke gjør det allerede!

hellyeah_omtale.jpg

Så var det tid for Corey Taylor og Stone Sour. Salen var fylt med en sitrende spenning, og det er ikke uten grunn. For er det noe Corey Taylor kan, så er det både å synge og få med seg publikum.
Jeg er stor fan av Stone Sour, men har aldri opplevd dem live før. Skuffet ble jeg heller ikke, for dette var gode saker. Selv om Corey Taylor var plaget med sår og vond hals, så ga han likevel ALT! Publikum var helt med, danset og sang. Utenom et lite parti midt i konsertden der Corey stod alene og fremførte et par av bandets store ballader, så var det full fart og rock’n roll hele tiden. De flørtet med publikum og publikum lot seg begeistret rive med. Og for første gang i min lange konsertkarriere så fikk jeg opplevel "Wall of dance". Ja du hørte riktig, ikke Death, men Dance! Publikum ble delt på midten og alle danset som noen tullinger, inkludert Corey selv som danset "Bill Cosby dansen". De som ikke danset som gærne, lo så de rista. Stone Sour leverte varene og de aller fleste var veldig veldig fornøyde. Konserten inneholdt alt. Fra humor, til knallhard rock, ballader og flørt med publikum. Det var mang et fornøyd ansikt å se på vei ut av Sentrum Scene denne onsdagskvelden.

stone_omtale.jpg