AIRBOURNE – Oslo – Rockefeller

AIRBOURNE – Oslo – Rockefeller

La meg først starte med de 2 bandene som varmet opp. Først ute var Black Spider. Dessverre kom jeg litt sent, så jeg fikk kun med meg de 4 siste sangene. Men det jeg hørte, hørtes veldig lovende ut. Skal sjekke ut disse nærmere, og det anbefaler jeg dere til å gjøre også.
Neste ut var Enforcer. Disse gutta er nok mer kjent for de fleste. De leverte varene og fikk med seg mye av publikum. Begge band gikk av scenen til applaus.

air2_art.jpg

Men så over til kveldens hovedband. Det er bare en ting å si; MOVE OVER AC/DC, cause Airbourne is in town!!!! Ikke vanskelig å høre hvor disse gutta henter inspirasjonen sin fra, men for all del, de har en egen sound over det hele. Her var det full trøkk og rock’n roll fra første sekund av.
Det var ikke bare gutta på scenen som tok helt av, det gjorde også publikum. Og det med GOD grunn! Utenom et par småpauser der det dabbet litt av (de trengte nok å hente inn litt pust), så var det full fart fra ende til annen. Denne konserten inneholdt det meste en skikkelig rockekonsert skal ha. Alt fra løping/spilling blant publikum, til crushing av ølbokser i hodet og ikke minst hender i været med allsang!! Den som tegnet bygget Rockefeller ligger i, må være en jævla god arkitekt, for jeg var flere ganger sikker på at taket skulle lette av trykket. Jeg tror ikke jeg klarte å se en eneste sjel som klarte å stå stille. Det var ikke bare Airbourne som var utslitte og gjennomsvette etter konserten var ferdig. Det var også både jeg og det meste av publikum i salen.
Det er bare en ting å si, har du ikke sett disse gutta på scenen før, så benytt første mulighet. For å gå glipp av noe som dette, må føles verre enn å bli dumpet av din store kjærlighet! Vi fikk nyte sanger som "Raise the flag", "Hellfire" "Diamond" "Girls in black" + + + +
Med andre ord så var dette en minneverdig kveld man ikke glemmer med det første!