DATAROCK hyller Garage Oslo (19/11)

DATAROCK hyller Garage Oslo (19/11)

DATAROCK HYLLER GARAGE OSLO

 

"Skal Garage legge ned? Hæ? Vi kommer!" Fredrik Saroea

 

De rødkledde energibuntene i DATAROCK er tilbake i Oslo! Det er ikke lenge siden sist, men Garage skal som kjent stenge ned snart og bandet har et helt spesielt forhold til denne adressen.

"Første gang vi spilte i kjelleren under Grensen 9. var 14. April 2002 – den gang "ipod" het minidisc, Jonas trommet i Amulet, Tarjei var tynn og stedet het "So What". Åtte år og en haug med konserter senere kommer DATAROCK tilbake for å feire et av landets viktigste konsertsteder gjennom tidene. Garage er død. Lenge leve Garage", brøler frontmann Fredrik Saroea av all sin fulle hals.

DATAROCK forbereder en helt spesiell, eksklusiv konsert på Garage Oslo.

Et eventyrlig år skal summeres opp. Nesten hundre konserter i 14 land, utgivelse av jubileumsboks (Jepp, den beryktede "Diamanten"), og en rekke TV opptredener i Den Store Verden så vel som her hjemme. Sist sett på ‘De Ukjente’ forrige lørdag på NRK1.

DATAROCKs eksplosive og ville miks av dance, new wave, pop, rock, punk & funk er en revolusjon av popbegrepet. Eller som The New York Times sa det så fint – "…a frothy elixir out of 1980s synth-pop, art-rock and new wave"

Den 19. november på Garage Oslo går mot å bli pønkevarianten av en DATAROCK konsert man ikke har sett maken til siden de like eksklusive eksperimentene på scenen som gjorde bandet til legender i Bergen på andre siden av det siste tiåret. Ryktene hvisker om hemmelige gjester og deilige overraskelser. Altså ikke noe å gå glipp av!

"Det er med stor sorg at vi konstaterer nedleggelsen av hovedstadens mest markante Bergensinnflytelse. Gravøøøøøøl!" Fredrik Saroea

 

BILLETTSALG HOS:

TIGER: http://www.tigernet.no/shop/search.php?search=DATAROCK

BILLETTSERVICE: http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_homeA_header_search&language=no&keyword=DATAROCK

DATAROCK har turnert over hele verden i 10 år, og har opparbeidet seg en latterlig merittliste på over 700 konserter i 33 land.

Fredrik Saroea kommer over med Tarjei Strøm (fra SEXY på NRK P3, Ralph Myerz & JHB og Black Diamond Brigade) på trommer, Thomas Larssen (fra Kids Like Us, First Cut, Crash og Ralph Myerz & JHB) på bass, og Kjetil Møster (fra Ultralyd, The Core, Trinity, Zanussi Five, Trondheim Jazz Orkester og King Midas) på sax og synth.

Bandet er blitt viden kjent over hele verden for å levere forrykende live show og fredag 19. november kommer de altså til Oslo for å spre det glade budskap.

http://www.myspace.com/datarock

Garage_Oslo_top.jpg