ENSLAVED – Drammen – Union Scene

ENSLAVED – Drammen – Union Scene

En konsert med kun ett band er noe som hører sjeldenhetene til, i hvert fall i metalverdenen. Og de rundt 200 som dukket opp på Union Scene i Drammen denne fredagsaftenen…, om de koste seg hele tiden vet jeg ikke, for i begynnelsen var det treigt blant publikum. Det var vel bare Vidar som dro opp stemningen nevneverdig, full som han var.

Grutle forsøkte å få med publikum underveis, men det viser seg at det sjelden hjelper å rakke litt ned på sløve folk. Det beste er bare å spille låtene og gjøre jobben sin. Og sannelig ble det ikke mer fart i publikum rundt halvspilt konsert. Resten av konserten ble en triumferd, med flott musikk og et flott utvalg av låter, som dere kan se av setlisten. De spilte noe over en og en halv time, lyden var fortreffelig og jeg må bare innrømme at Enslaved live er noe jeg gleder meg til like mye hver gang. Enslaved er som årgangsvin, ja… Og til neste år feirer de 20-års jubileum.

"Ethica Odini" – "Radiho" – "Fusion" – "Violet Dawning" – "The Voices" – "ISA" – "Frost" – "Jotunblod" – "Allfadr Odinn" – " Ansur Astral" – "Waruun" – "The Beacon" – "Ground" – "Ruun"

www.myspace.com/enslaved
www.unionscene.no