JORN – Oslo – Rockefeller

JORN – Oslo – Rockefeller

Av en eller annen grunn jeg ikke har klart å finne ut av, synes jeg Jorn-konserten denne gang ikke var av samme kvalitet som for eksempel konserten i fjor høst på samme sted. Jørn synger som alltid bra, låtene er et greit utvalg fra bandets diskografi og musikerne gjør jobben sin på et klart og tydelig vis. Lyden er av de bedre jeg har hørt på Rockefeller.
 
Allikevel ble det noe kjedelig denne gangen. Det kan skyldes at låtene etter hvert blir nokså like… Det kan skyldes at det virket som Jørn Lande ikke var helt på G, som det heter… Eller kanskje det skyldtes at jeg ventet på låten ”Song For Ronnie James”, som kan sees og høres under.

Jeg tenker uansett at en Jorn konsert er verdt å få med seg, siden det er kvalitetshåndverk fra bandets side. Så får jeg bare håpe at det kanskje er jeg som må være på G neste gang… Jeg merket uansett at når nevnte låt til slutt ble fremfør var det et soleklart høydepunkt. Og jeg grep meg i å tenke at Jorn burde spilt 5 Dio-låter denne kvelden som en tribute til Ronnie James samtidig som det ville vært nok Jorn låter til at vi kunne få det beste fra begge verdener.
 
www.jornlande.com
www.myspace.com/realjorn