NINE POUND HAMMER på Elm Street (3/9)

NINE POUND HAMMER på Elm Street (3/9)

Fredag 3. september 2010 – Oslo/Elm Street

NINE POUND HAMMER

+

THE BARRELS

C.C. NOK 250,-

18 år leg plikt

 

NINE POUND HAMMER
Amerikanernes cowpunk band nr.1 er tilbake på Elm Street for å feire sitt 25 års jubileum. Se ikke bort fra at dette blir siste gang de tar turen innom Norge! Oslobandet the Barrels bestemte seg for å legge rockenorge for sine føtter i 2007. Siden det er det blitt 2 EP’er og ett album. The Barrels begynner å få et navn i Oslo og omegn pga forrykende live shows, nå er det på tide at resten av kloden får øya opp for bandet. Plata "If You Got Rock’n’Roll You Got It All" er selve livstrua til bandet. The Barrels er motpolen til alle band som synes det er mer gøy å pille på strengene med pinsett og kjede dritten av folk med låter som aldri ender enn å faktisk underholde folk. The Barrels regjerer uansett hvor de spiller, med kjapp rock’n roll, ned-på-knærne-soloer og røff vokal hvor folk synger med samme faen om de har hørt låta eller ikke. God stemning, høy pilsfaktor, svette, skrik og moro er hva du får fra the Barrels! Vi blåser garantert hue av deg! Rock’n Roll!

Url: http://www.myspace.com/ninepoundhammered