Godbiter på Rockefeller og John Dee

Godbiter på Rockefeller og John Dee

Torsdag 7. oktober
PURIFIED IN BLOOD + KVELERTAK

Purified in Blood ble dannet i 2003 og mottok i 2006 Alarmprisen for beste liveband før de året etter ble oppløst. I år er de derimot tilbake for fullt – kraftigere og bedre enn noensinne! I sommer kom albumet "Under Black Skies" som fikk en femmer i VG, Aftenposten og Lydverket: "Ambisiøs, episk og dynamisk metall fra blodtørstige siddiser". Nå er de ute med en splitter ny video til "Under den svarte himmel", sjekk den ut! Kvelertak kom i sommer ut med sitt selvtitulerte debutalbum som har blitt rost opp i skyene. VG triller fem på terningen og mener at: "Kvelertak rocker så heftig at de tar pusten fra deg". Med en frisk sjangerblanding av punkrock, metal og hardrock og masse herlige riff har Kvelertak blitt yndlinger til både publikum og kritikere. De spilte en konsert med høy temperatur under årets Hovefestival og vi forventer intet mindre når de entrer scenen på Rockefeller denne kvelden.
Bill. kr 200,- + bill.avg.
18 år leg. 

Onsdag 3. november
SHINING + KILLL

Med en blanding av metal og jazz har Shining gjort det stort. De ga tidligere i år ut albumet "Blackjazz" som ble godt tatt i mot av publikum og kritikere. Albumet fikk full pott hos Lydverket og Aftenposten som mente "Lekkert og nådeløst". I sommer vant bandet A-ha-stipendet og de har reist rundt og spilt på en rekke festivaler, men nå blir det endelig klubbkonsert hos oss. Killl med Martin Horntveth (Jaga Jazzist) i spissen serverer oss metal, rock og elektronika blandet med masse energi og kaos. I tillegg til Horntveth består bandet av Erlend Mokkelbost (JR Ewing), Are Mokkelbost (single Unit) og Espen Hangård (No Place To Hide). Bli blåst vekk med vidunderlig støy på Rockefeller denne kvelden!
www.myspace.com/gninihs  
www.myspace.com/killlnorway  
Bill. kr 225,- + bill.avg.
18 år leg.

Onsdag 17. november
BULLET FOR MY VALENTINE
+ ESCAPE THE FATE
+ FUNERAL FOR A FRIEND

Det walisiske metalcorebandet har blitt så store at de spiller med Iron Maiden og Metallica og er ute med plata "Fever", hvor BBC mente: "(..) Fever represents a significant step forward, and practically guarantees that BFMV will fulfil the expectations preceding its release.".
Med seg har de screamo-gjengen Escape The Fate og emometalerne Funeral For A Friend.
www.myspace.com/bulletformyvalentine   
www.myspace.com/escapethefate
www.myspace.com/funeralforafriend  
Bill. kr. 320,- + bill.avg.
18 år leg. 

 

Lørdag 16. oktober
MONGO NINJA
+ WAKLEVÖREN

Ninjaene med Kristopher Schau i front kommer med sin tredje plate (på et år!) 11. oktober og vi forventer intet annet en mer beinhard punk-trash. Waklvören er en salgs metal-supergruppe med medlemmer fra bl.a. Immortal og Red Harvest, de er ute med "De dødes arkiv".
www.myspace.com/mongoninja  
www.myspace.com/waklevoren  
Bill. kr. 150,- + bill.avg.
18 år leg. 

Tirsdag 23. november
JOB FOR A COWBOY (US)
+ ANNOTATIONS OF AN AUTOPSY (UK)
+ TRIGGER THE BLOODSHED (UK)

En aggressiv pakke med tre stødige band som serverer et sterkt brygg av hardcore og deathmetal. Alle har kommet med nye plater i løpet av det siste året, sjekk ut mer her:
www.myspace.com/jobforacowboy  
www.myspace.com/annotationsofanautopsy  
www.myspace.com/triggerthebloodshed
Bill. kr. 250,- + bill.avg.
18 år leg.