MARKY RAMONE’S BLITZKRIEG til Jevnaker (30/10)

MARKY RAMONE’S BLITZKRIEG til Jevnaker (30/10)

THE UNTOUCHABLES HARD ROCK CLUB PROUDLY PRESENTS.

MARKY RAMONE’S BLITZKRIEG, med Michale Graves (ex-MISFITS) på vokal , Alex Kane på gitar og Clare B på bass fra (AntiProduct). Bandet spiller alle klassiske Ramones låter som fikk Marky inn til Rock And Roll Hall of Fame med Ramones i 2002.

Ramones, amerikansk punkeband dannet i New York City 1974. De spilte fengende, korte, pop-pregede rockelåter som gikk i høyt tempo og var ins…pirert av The Stooges, 1950-tallets kitschkultur, gamle skrekkfilmer og 1960-tallets garasjerock og bubblegum-pop.

 

Ramones debuterte i mai 1976 med tidenes første punkealbum, Ramones, men dets fengende singler Blitzkrieg Bop og I Wanna Be Your Boyfriend solgte likevel ikke godt. De fikk i 1977 en liten britisk hit med singelen Sheena Is A Punk Rocker og ga ut de sterke albumene Leave Home og Rocket To Russia. Road To Ruin (1978) og End Of The Century (1980), som ble produsert av Phil Spector og ga dem en stor britisk hit med Baby I Love You. Deretter sank platesalget kraftig. Ramones’ siste konsert den 6. august 1996, som var nummer 2263 i rekken. Joey og Johnny Ramone døde av kreft, Dee Dee av en overdose. Når Marky Ramone kommer til Glassheim Jevnaker 30. oktober så blir det for å hylle Joey, Johnny og Dee Dee. For dere som aldri fikk se Ramones så er dette det nærmeste dere kommer helten fra New York i 2010 så møt opp på Glassheim lørdag 30. oktober.

NB. Dette blir den eneste konserten i Skandinavia her hos oss på Glassheim Norge. Lurt og kjøpe billetter fort her.

Support 1. er Barbed Wire som spiller rock a la Backstreet Girls og The Carburetors bør nevnes som nærliggende inspirasjonskilder.
http://www.myspace.com/barbedwiretf

Support 2. er The Dead and Living fra Sverige som spiller Punk , Goth rock og folk rock er et av de mest lovende banda fra Sverige nå er ute med ny cd se her. http://gaffa.se/recension/39631
http://www.myspace.com/thedeadandliving

Inngang 300kr.

Billetter fås kjøpt her:http://www.billettservice.no/checkout/event.php?eventId=JGL3010
Billetter fås også på Posten, Narvesen og 7-Eleven og på telefon 815 33 133