TRIOSPHERE – Trondheim – Blæst

TRIOSPHERE – Trondheim – Blæst

Endelig var tiden inne for Triosphere's nye album. Så jeg troppet spent opp på Blæst denne fredagskvelden, siden Ida og co er noe av det bedre jeg hører live. Denne kvelden var arrangert av High Voltage Rockeklubb, så en takk til dem. Jeg fikk ikke med meg hvem som varmet opp, men de få låtene gutta spilte, ble ødelagt av ganske dårlig lyd. Litt synd, for det var litt potensiale der.

Men til slutt var det klart for Triosphere, og folk samlet seg foran scenen. Også de var plaget med litt varierende lydbilde, spesielt i starten. Den nye musikken virker en del mer melodiøs enn tidligere, men jeg skal innrømme at jeg ble litt skuffet. Kanskje forventningene var for høye? Ida's stemme var like herlig som alltid. Digger den dama! De spilte gjennom låtene som de er på den nye skiva. En del høydepunkt var det, men noe manglet, uten at jeg helt klarte å sette fingere på hva? Sammenlignet med forrige skiva, så manglet det hvertfall helt klart noe mer trykk og "punch". Gjengen i Triosphere er helt klart dyktige musikere, det er det liten tvil om. Men jeg satt hele tiden å ventet på et høydepunkt som aldri kom. Missforstå meg rett, jeg er stor fan av Triosphere, men vanskelig å få bort følelsen av at noe manglet. Kanskje jeg ble litt lurt av det varierende lydbildet. Jeg har alltid ment at Ida og co låter best live pga den pakka og helheten de leverer på scenen, men kanskje det nye albumet låter best på anlegget? Only one way to find out. De avsluttet hvert fall med et par coverlåter og et par låter fra den forrige skiva. da ble stemningen en helt annen, og det rykket i rockefoten for første gang denne kvelden. Om jeg skal sette en karakter på kveldens konsert, kan jeg strekke meg til 4, mye pga avslutninga på konserten.