GUNS N’ ROSES i Spektrum (2/6)

GUNS N’ ROSES i Spektrum (2/6)

Onsdag 2. juni 2010 – Oslo/Oslo Spektrum

GUNS N' ROSES

+

DANKO JONES

 

http://www.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2010/05/31/1275341095517_528.jpg

Guns N' Roses er et av tidenes største rockeband og lar Europadelen av sin "Chinese Democracy World Tour" starte i Vestlandshallen i Bergen mandag 31. mai, før turen går til Oslo Spektrum onsdag 2. juni.
Turnèen startet i Taipel i Asia 11. desember 2009.

Den verdensomspennende turnéen baserer seg på bandets siste album, "Chinese Democracy "som debuterte på # 1 på listene i tretten land som Brasil, Canada, Colombia, Finland, Hong Kong, Japan, Mexico, New Zealand, Polen, Singapore, Sveits, Taiwan, Thailand, samt European Top 100.

Chinese Democracy ble gitt ut på Black Frog / Geffen Records i november 2008 og solgte til 3 ganger platina i Canada, platina i Tsjekkia, Finland, Tyskland, Irland, Italia, Norge, Polen, Romania, Sveits, Storbritannia, Argentina, New Zealand og Sør Afrika. Albumet er gull i Østerrike, Belgia, Danmark, Frankrike, Hellas, Ungarn, Nederland, Sverige, Indonesia, Japan, Malaysia, Singapore, Taiwan, Thailand, Brasil og Colombia.

Guns N 'Roses – Axl Rose, Frank Ferrer, Tommy Stinson, Richard Fortus, Ron "Bumblefoot" Thal, Dizzy Reed, Chris Pitman og gitarist Dj Ashba turnerte verden rundt i 2006 – 2007, med 60 konserter i 26 land for over en million fans.
Og med et platesalg som har passert 100 millioner er Guns N' Roses et av verdens mest suksessrike band noensinne.

Da Guns N' Roses gjestet Norge sist, i juni 2008 med to utsolgte konserter i Oslo Spektrum, viste de at det fremdeles er masser av krutt i kanonløpene. Musikkmagasinet Puls' konkluderte: Det kokte av bandet inkludert sjefen sjøl på glansnummer som "Outta Get Me", "You Could Be Mine", "My Michelle", "Nighttrain", "Sweet Child O'Mine", pompøse "November Rain" og allsangnummeret "Knockin' On Heaven's Door". Således er det ingen tvil om at Guns N' 'Roses lever i beste velgående til tross for få profiler igjen på laget. Men den største er der fremdeles, og etter en forrykende "Paradise City" blir det spennende å se hvordan bråkebøtta overlever etter at Chinese Democracy kommer ut. Hvis det i det hele tatt skjer da…

Vi kan vel føye til at, jo da, albumet har kommet ut og sjefen lever i beste velgående. Det er et Guns N 'Roses som virkelig leverer varene som inntar Norge i mai / juni.