TRIOSPHERE feirer plateslipp på BLÆST 28/5

TRIOSPHERE feirer plateslipp på BLÆST 28/5

Fredag 28. mai 2010 – Trondheim/Blæst

TRIOSPHERE

C.C. NOK 150/160,-

20 år leg plikt

 

Triosphere ga ut debut-albumet "Onwards" på Face Front Records oktober ‘06 med påfølgende release i Asia og USA gjennom japanske Spiritual Beast, og Europa våren  ‘07 gjennom Plastic Head Distribution.

 

Albumet mottok gjennomsnittlig 8.5/10 poeng fra den norske og internasjonale pressen, og ble kåret blant årets Top 5 BESTE BAND for både 2006 og 2007 samt topp-plassering for Årets Norske Band 2008 av leserne til Norges ledende musikkblad Scream Magazine.

Tyske ROCK HARD Magazine er et av Europas mest prestigetunge forum for metal, og annonserte i april 2009 Triosphere som ett av de 20 mest lovende up-and-coming band på verdensbasis.

I august 2009 mottok "Onwards" prisen for "Best Metal Album 2009" under den amerikanske musikkforeningen Just Plain Folks Music Organization sin utdeling av "JPF Awards 2009" i Nashville. Denne musikkorganisasjonen er verdens største uavhengige musikkorganisasjon, og det var over 40.000 påmeldte artister i alle sjangere.

Triosphere har turnert Norge to ganger sammen med legendariske W.A.S.P. og gjort tre Europa-turneer; den første sammen med Kotipelto, Chris Caffery, Kamelot og igjen W.A.S.P., den andre var sammen med Jørn Lande's JORN, og tilslutt turnerte Triosphere i Tyskland og Nederland sammen med en av moderne tids definitivt største metal band, ARCH ENEMY og det legendariske thrashbandet Destruction.

Triosphere har Co-headlined den sveitsiske festivalen Metal Inferno 2008 sammen med Threshold, og gjort flere festivaler sammen med artister som Sebastian Bach, Evergrey, Soilwork, Enslaved, Mayhem, After Forever, D.A.D., Kamelot og DIO.

Bandet har nylig opptrådt som "special guests" for Kamelot på Sentrum Scene, Oslo, gjestet Karmøygeddon Metal Festival samt vært support for Arch Enemy da de tok turen til Jevnaker 24. April.

Den 28.mai slipper Triosphere sin etterlengtede oppfølger til debut-albumet "Onwards" som bærer tittelen "The Road Less Travelled". Dette vil bli markert med en liten rekke releasekonserter hvor den første vil holdes på Blæst, Trondheim, på selve releasedatoen. Dette vil bli eneste mulighet til å få høre "The Road Less Travelled" fremført live i sin helhet, og bandet lover et show som skal gjøre det vel verdt å ta turen til Blæst fredag 28.mai!

Triosphere på Myspace