JOAN JETT support for GREEN DAY (4/6)

JOAN JETT support for GREEN DAY (4/6)

Joan Jett And The Blackhearts varmer opp for Green Day På Ullevål Stadion

Det er nå klart at punkens gudmor, Joan Jett og hennes Blackhearts skal varme opp for Green Day fredag 4.juni på Ullevål Stadion. Hun er kanskje mest kjent for allsangklassikeren "I Love Rock`n Roll", som faktisk er den 28. mest solgte singelen i USA noensinne. I tillegg er hun aktuell som produsent for filmen "The Runaways", som handler om nettopp "The Runaways", Jetts første band.
– "Dette var gode nyheter! Ingen kan fylle rollen som oppvarmer for Green Day bedre enn en så rutinert artist. Joan Jett er en legende innenfor punken og skaper et perfekt utgangspunkt for kvelden" , sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.
Joan Jett And The Blackhearts er kjent for å fortsatt levere svært energiske live-opptredener, og vi kan forvente oss å få høre klassiske rockehits som "Bad Reputation", "Light of day" og såklart nevnte "I Love Rock`n Roll". Med andre ord er det duket for en rocka sommerkveld på Ullevål Stadion, med mye allsang.

Green Day + Joan Jett And The Blackhearts
Ullevål Stadion
Fredag 4. juni