THE CUTE CRASH COMBO – Trondheim – Fru Lundgreen

THE CUTE CRASH COMBO – Trondheim – Fru Lundgreen

 
Jeg fikk oppleve The Cute Crash Combo for første gang på Blæst i fjor, den gang helt ukjente for meg, men denne gang visste jeg hva jeg både kunne og burde forvente. Som jeg skrev etter konserten på Blæst, fortjener dette bandet en større scene. Så jeg skal innrømme jeg var litt skeptisk til å oppleve dem på lille Fru Lundgreen, men det stedet har uansett sin egen herlige sjarm. Man kan ikke si det var for mye mennesker der, men de som var der fikk en herlig opplevelse, og de som ikke møtte opp har noe de kan angre på.
TCCC er et av få band jeg faktisk foretrekker mye heller live enn fremfor på CD. Grunnen er ganske enkel; med Jens sin unike scenestil og fengende stemme, Per Olav's stødige gitar og Richard's karikaristiske og herlige trommestil, skaper det sammen med den gode musikken et ubeskrivelig herlig helhetsbilde! Man kan rett og slett ikke la være å la seg rive med. Konserten på Fru Lundgreen var intet unntak. De åpnet med Shut up and dance og City Light, før de bare kjørte videre på med ene godlåten etter den andre. Også den herlige balladen Sails fant de plass til! De som var tilstede koste seg skikkelig så det ut som, og man fikk til å med rop om at TCCC var verdens beste band!! Det vet jeg ikke da, men potensiale er der så absolutt. Dessverre varte ikke kvelden lengre enn 10 låter, men de avsluttet med en fantastisk versjon av Die on my feet og Like it a lot. For min del, og garantert de fleste der, så kunne de sikkert ha spilt minst 10 låter til. Men til slutt må jeg nok en gang få si, at selv om de holdt en herlig konsert på Fru Lundgreen, så må noen for guds skyld gi dette bandet en større scene! Med større scene å boltre seg på og et større publikum, er det bare opp til bandet selv om hvor langt de vil og kan nå..